+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor, Grbavica, 84 m2

Dodaci

  • alarm
  • klima

Detalji

Sadržaj:
Iznajmljuje se nenamješten poslovni prostor površine 84 m2, smješten u prizemlju poslovnog objekta u ulici Radnička, naselje Grbavica, Općina Novo Sarajevo.

Prostor je jednoetažan, dvostrano orijentisan i sastoji se od tri prostorije (jedna velika i dvije manje prostorije), koje je moguće separisati. Prostor ima opremljeni mokri čvor i posjeduju sve potrebne priključke za internet, telefon itd. Prostor se zagrijava na plin, a postavljeni su pločasti radijatori, koji imaju samoregulirajući termostat. Unutrašnja stolarija je drvena, a vanjska aluminijska portali, koji sa ulazne strane imaju rešetke iz sigurnosnih razloga. Prostor posjeduje i alarm i klima uređaj. Keramičke pločice u prostorijama i mokrom čvoru, dok dvije manje prostorije imaju itisone.

Prostor je višenamjenski, idealan kao ekskluzivni kancelarijski ili izložbeno prodajnog tipa.
Poslovni prostor se izdaje nenamješten, isključivo na duži vremenski period.

Zajednički parking prostor je cijelom dužinom ulice Radnička.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u ulici Radnička, u naselju Grbavica, Općina Novo Sarajevo.
Poslovna zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja svim objektima koji su nam potrebni u svakodnevnom životu, te se u radijusu od samo nekoliko metara nalaze: mnogobrojne prodavnice, ambasade, slastičarna Jadranka, Via Media, ugostiteljski objekti, apoteka i dr.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 200 m, od poslovnog kompleksa. Redovna trolejbuska linija saobraća svakih nekoliko minuta. 

CIJENA NAJMA: 900 KM / mjesečno + režije.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 7506
  • Objavljeno: 08/05/2020
  • Posljednje ažuriranje: 21/09/2020
  • Prikazi: 1156

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.