+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Poslovni prostor, Sarajevo, Vilsonovo šetalište

Kontaktirajte nas za cijenu

Dodaci

  • bašta
  • inventar
  • klima 3x

Detalji

Izdaje se fantastičan poslovni prostor u Sarajevu u prizemlju površine 270m2 u poslovnom objektu na Vilsonovom šetalištu, ul.Zmaja od Bosne.

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se fantastičan poslovni prostor površine 270m2, u prizemlju na frekventnoj lokaciji u Vilsonovom šetalištu, ul.Zmaja od Bosne.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor ima dva ulaza i sastoji se od jedne velike open space prostorije sa mogućnošću pregrađivanja, kuhinje i kupatila.

Kao pozitivnu karakteristiku ove nekretnine možemo izdvojiti da se nalazi u izuzetno frekventnom okruženju.

Prostor je pogodan za kancelarijsko poslovanje, izložbeni salon ili proizvodni prostor. Pogodan je i za ugostiteljstvo, a posjeduje i 70m2 baštenskog dijela. Postoji mogućnost najma prostora sa kompletnim inventarom.

Više parking mjesta je obezbijeđeno za buduće zakupce.

STANDARD: Centralno grijanje (kotlovnica); Vanjska Aluminijska i drvena stolarija; Unutrašnja drvena stolarija, Keramičke pločice na podovima; Klima uređaji; Video nadzor..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u prizemlju poslovne zgrade u ulici Zmaja od Bosne, naselje Pofalići, Općina Novo Sarajevo.

Sama lokacija nekretnine je atraktivna zbog blizine svih sadržaja koji doprinose odvijanju svakodnevnog života. U neposrednoj blizini se nalaze: tržni centar ”Robot” i „Merkator Ložionička“, Hitna pomoć, razni ugostiteljski objekti kao i trgovačke ranje, banke, apoteke, zgrada Elektroprivrede, Vilsonovo šetalište itd.

Također, odličnoj lokaciji doprinosi i dobra povezanost gradskih saobraćajnica, te blizina svih stanica javnog saobraćaja. Oko zgrade se nalazi veliki broj zajedničkih parking mjesta što budućim korisnicima stana omogućava olakšano korištenja automobila. Tramvajska i autobuska stanica udaljene su svega cca 200m od objekta.

CIJENA: NA UPIT.

Nekretnina se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 19294
  • Objavljeno: 14/09/2023
  • Posljednje ažuriranje: 27/03/2024
  • Prikazi: 245

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.