+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Poslovni prostor, 5 prostorija, Sarajevo, Sarajevo Tower

Kontaktirajte nas za cijenu

Dodaci

  • alarm
  • klima
  • Lift
  • vatrodojava
  • ventilacijski sistem
  • video nadzor

Detalji

Izdaje se poslovni prostor površine 262m2 u novogradnji u stambenom objektu „Sarajevo Tower“ na lijepoj lokaciji u naselju Pofalići, ul. Kolodvorska!!

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se poslovni prostor sa galerijom u novogradnji u stambenom objektu „Sarajevo Tower“ na lijepoj lokaciji u naselju Pofalići, ul. Kolodvorska.

Poslovni prostor je ukupne površine 262,24m2 i sastoji se od Sprata površine 188,62m2 u kojem se nalaze četiri prostorije, kuhinja, arhiva i mokri čvor. Galerija je površine 73,62m2 i sastoji se od jedne veće otvorene prostorije.

Ukoliko Vam je potreban veći poslovni prostor od ponuđenog, postoji mogućnost spajanja sa poslovnim prostorom površine 124m2, koji se nalazi uz ponuđeni prostor.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostori su pri završetku fine faze radova/roh bau fazi što ostavlja mogućnost zakupcima da prilagode prostore u skladu sa vlastitim ukusom, potrebama i uz dogovor sa zakupodavcem.

Stambeno-poslovni objekat nudi idealan spoj dva svijeta, zadovoljavajući potrebe svih generacija i životnih stilova. Objekat je smješten u Općini Novo Sarajevo, naselju Pofalići, u ulici Kolodvorska, nadomak prelijepog Vilsonovog šetališta, a samo deset minuta hoda od objekta nalazite se u centru svih dešavanja.

Poslovni prostori su višenamjenski i pozicionirani su na prvom i drugom spratu, površina od 18m2 do 262m2.

Od opremljenosti prostori posjeduju:

– Centralni sistem grijanja, klimatizacije i sanitarne tople vode omogućen je preko neovisnog sistema toplotnih pumpi.

– Klimatizacija svih prostorija omogućavaju maksimalnu udobnost.

– Keramika velikih formata, vrhunske sanitarije, luksuzna stolarija, ograde na unutrašnjem stepeništu, prostrani stakleni portali sa nenadmašivim pogledom, unijet će luksuz u vaš posao.

– Kompletan objekat je osiguran sa alarmnim sistemom i video nadzorom, a prostori dodatno sa detektorima za vatro dojavu.

Uz zakup poslovnih prostora zakupoprimac dobija jedno garažno mjesto u suterenu objekta.

LOKACIJA: Prostori se nalaze na prvom spratu u novoizgrađenom stambeno-poslovnom objektu „Sarajevo Tower“ u naselju Pofalići, u ulici Kolodvorska.

Lokacija se odlikuje blizinom svih važnih i potrebnih sadržaja za život savremenog čovjeka. Na par minuta šetnje nalazi se Vilsonovo šetalište, osnovna škola, obdanište, SCC centar, kao i prodavnice različitih sadržaja i svi potrebni servisni centri.

Za mirnu šetnju pored rijeke Miljacke nalazi se Vilsonovo šetalište, a kada poželite dinamičan šoping, tržni centri i ostali sadržaji su na korak od Vas na Marijinom dvoru, kao i blizina važnijih saobraćajnica kojima se brzo i lako povezujete sa ostalim dijelovima grada.

CIJENA: NA UPIT.

Nekretnina se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

Video

  • ID: 22226
  • Objavljeno: 17/02/2024
  • Posljednje ažuriranje: 01/03/2024
  • Prikazi: 69

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.