+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Poslovni prostor, 2 prostorije, Sarajevo, Sarajevo Tower

2.000 KM /mjesečno

Dodaci

  • alarm
  • internet
  • kablovska
  • Lift
  • video nadzor

Detalji

Izdaje se poslovni prostor površine 42m2 u novogradnji u stambeno-poslovnom objektu „Sarajevo Tower“ na lijepoj lokaciji u naselju Pofalići, ul. Kolodvorska!!

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se manji izložbeni poslovni prostor u novogradnji u stambeno-poslovnom objektu „Sarajevo Tower“ na lijepoj lokaciji u naselju Pofalići, ul. Kolodvorska.

Poslovni prostor površine 42m2 i sastoji se od jedne prostorije i galerije.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Stambeno-poslovni objekat nudi idealan spoj dva svijeta, zadovoljavajući potrebe svih generacija i životnih stilova. Objekat je smješten u Općini Novo Sarajevo, naselju Pofalići, u ulici Kolodvorska, nadomak prelijepog Vilsonovog šetališta, a samo deset minuta hoda od objekta nalazite se u centru svih dešavanja.

Pored ponuđenog poslovnog prostora izdaju se višenamjenski poslovni prostori pozicionirani na prvom i drugom spratu, površina od 18m2 do 262m2.

Od opremljenosti prostori posjeduju:

– Centralni sistem grijanja, klimatizacije i sanitarne tople vode omogućen je preko neovisnog sistema toplotnih pumpi.

– Klimatizacija svih prostorija omogućavaju maksimalnu udobnost.

– Keramika velikih formata, vrhunske sanitarije, prostrani stakleni portali.

– Kompletan objekat je osiguran sa alarmnim sistemom i video nadzorom, a prostori dodatno sa detektorima za vatro dojavu.

LOKACIJA: Prostori se nalaze na prvom spratu u novoizgrađenom stambeno-poslovnom objektu „Sarajevo Tower“ u naselju Pofalići, u ulici Kolodvorska.

Lokacija se odlikuje blizinom svih važnih i potrebnih sadržaja za život savremenog čovjeka. Na par minuta šetnje nalazi se Vilsonovo šetalište, osnovna škola, obdanište, SCC centar, kao i prodavnice različitih sadržaja i svi potrebni servisni centri.

Za mirnu šetnju pored rijeke Miljacke nalazi se Vilsonovo šetalište, a kada poželite dinamičan šoping, tržni centri i ostali sadržaji su na korak od Vas na Marijinom dvoru, kao i blizina važnijih saobraćajnica kojima se brzo i lako povezujete sa ostalim dijelovima grada.

CIJENA: 2000 KM mjesečno + režijski troškovi.

Nekretnina se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

Video

  • ID: 23065
  • Objavljeno: 27/03/2024
  • Posljednje ažuriranje: 18/04/2024
  • Prikazi: 68

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.