+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Poslovni prostor, 1 prostorija, Sarajevo, Čengić Vila

1.000 KM /mjesečno

Dodaci

  • klima

Detalji

Izdaje se poslovni prostor od 26 m2, u naselju Čengić Vila na izuzetnoj lokaciji uz glavnu cestu, ul. Džemala Bijedića.

OPIS NEKRETNINE: Izdaje se manji poslovni prostor, površine 26 m2 u naselju Čengić Vila, na izuzetnoj lokaciji uz glavnu cestu, ul. Džemala Bijedića.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor se sastoji od jedne prostorije i toaleta koji posjeduje svu sanitariju i protočni bojler.

Prostor je pogodan za više poslovnih namjena.

STANDARD: Grijanje na električne konvektore, Vanjska ALU stolarija; Unutrašnja drvena; Podni dijelovi su keramika; Klima..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u prizemlju poslovnog objekta u ulici Džemala Bijedića uz glavnu cestu, naselje Čengić Vila.

Lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od 500 metara nalaze: supermarketi, pijaca “Kvadrant”, osnovna škola, Dom zdravlja Kumrovec, apoteka, tramvajsko stajalište, Olimpijski bazen, mnogobrojni ugostiteljski objekti i trgovačke radnje.

Osnovna škola “Čengić Vila 1” nalazi se na cca 150m.

Lokacija je dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže tramvajsko stajalište udaljeno cca 50 metara od objekta.

 

CIJENA: 1.000 KM / mjesečno + režije.

Nekretnina se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 20077
  • Objavljeno: 31/10/2023
  • Posljednje ažuriranje: 11/12/2023
  • Prikazi: 121

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.