+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Ugostiteljski prostor sa inventarom, Sarajevo, Dobrinja

661.500 KM

Dodaci

  • alarm
  • bašta
  • inventar
  • podrum
  • video nadzor

Detalji

Prodaje se kultni poslovni prostor ugostiteljskog tipa u Sarajevu u naselju Dobrinja, ul.Trg djece Dobrinje.

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se fantastičan poslovni prostor ugostiteljskog tipa u prizemlju površine 147m2, u naselju Dobrinja, ul.Trg djece Dobrinje.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor ima dva ulaza i sastoji se od jedne velike open space prostorije, kuhinje, pomoćnih prostorija, dva mokra čvora i bašte.

Kao pozitivnu karakteristiku ove nekretnine možemo izdvojiti da je ugostiteljski objekat poznato okupljalište sarajlija. Prostor je uredno održavan.

Prostor je namijenjen ugostiteljstvu i prodaje se sa kompletnim inventarom, a pogodan je i kao izložbeni salon ili proizvodni prostor. Posjeduje i ograđeni baštenski dio ispred ulaza sa suncobranima.

STANDARD: Centralno grijanje (kotlovnica); Vanjska Aluminijska i unutrašnja stolarija; Keramičke pločice na podovima; Klima uređaji; Video nadzor; Alarmni sistem zaštite..

 

CIJENA: 661.500 KM.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Trg djece Dobrinje, naselje Dobrinja, Općina Novi Grad.

Sama lokacija nekretnine je atraktivna zbog blizine svih sadržaja koji doprinose odvijanju svakodnevnog života. U neposrednoj blizini se nalaze: Obdanište “Mala Šumica ”, Osnovna škola “Skender Kulenović”, Dobrinjska Gimnazija, se nalaze unutar naselja na cca 5-10 minuta lagane šetnje, dok se banke, pošta, tržni centar “Konzum” i “Merkator”  tržnica nalaze u krugu od cca 200 metara..

Također, odličnoj lokaciji doprinosi i dobra povezanost gradskih saobraćajnica, te blizina svih stanica javnog saobraćaja. Oko zgrade se nalazi veliki broj zajedničkih parking mjesta što budućim gostima omogućava olakšano korištenja automobila. Tramvajska i autobuska stanica udaljene su svega cca 200m od objekta.

Video

  • ID: 19413
  • Objavljeno: 19/09/2023
  • Posljednje ažuriranje: 27/03/2024
  • Prikazi: 362

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.