+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor / Nova Otoka / 136 m2

650.000 KM

Dodaci

  • 4 ulaza
  • dimnjak

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine prodaje poslovni prostor pod najmom u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta “Nova Otoka”!!!

Sadržaj:

Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju poslovnog prostora površine 136 m2, smještenog u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta “Nova Otoka” u ulici Džemala Bijedića, Općina Novi Grad.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61758 287.

Prostor je jednoetažan i sastoji se od dvije prostorije koje su odvojene posebnim ulazima na dvije strane zgrade (ukupno 4 ulaza). Obje prostorije imaju opremljeni mokri čvor.

Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice za naselje „Nova Otoka“, a postavljeni su aluminijski lamelni radijatori „Lipovica“, koji imaju samoregulirajući termostat. Unutrašnja i vanjska aluminijska stolarija visokog kvaliteta.

Podni dijelovi su keramičke pločice u prostorijama i mokrim čvorovima.

Bitna karakteristika prostora je da prostor posjeduje vlastiti dimljak/ventilaciju provedenu do krova zgrade.

Postoji mogućnost zakupa vanjskog prostora ispred ulaza i postavljanja dijela bašte.

Prostor je pod dugogodišnjim najmom.

 

Lokacija:
Atraktivnost lokacije u ulici Džemala Bijedića, u Sarajevu, Općina Novi Grad. Kvalitet okruženja je izražen kombinacijom mirne i sunčane pozicije dovoljno udaljene od glavne saobraćajnice i ostalih objekata na širem lokalitetu novog dijela naselja Otoka, a u neposrednoj blizini svih potrebnih gradskih sadržaja kao što su: Dom Zdravlja Kumrovec, Osnovna Škola Čengić Vila I, Srednja Elektrotehnička škola, Olimpijski Bazen Sarajevo, benzinske pumpe, Elpi Komerc, Domod, Tržni Centar Otoka, Tržni Centar Bingo, banke, apoteke, Pijaca Otoka, vjerski objekti, kao i mnogi drugi sadržaji.

CIJENA: 650.000 KM.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 15443
  • Objavljeno: 28/08/2022
  • Posljednje ažuriranje: 12/01/2023
  • Prikazi: 382

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.