+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor / Otoka Meandar / 488 m2

2.225.000 KM

Dodaci

  • sala za sastanke
  • skladište

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine prodaju fantastičan nenamješten poslovni prostor (3 poslovna prostora u jednoj cjelini) u zgradi novije gradnje, ukupne površine 488 m2, u prizemlju stambeno poslovnog objekta „Otoka Meandar“..

Sadržaj:

Prodaje se fantastičan nenamješten poslovni prostor (3 poslovna prostora u jednoj cjelini) u zgradi novije gradnje, ukupne površine 488 m2, u prizemlju stambeno poslovnog objekta „Otoka Meandar“.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor se sastoji od tri skoro identična prostora, četiri toaleta, sale za sastanke i skladišnog dijela.

Izolacija – Fasadni sistem sa stiroporom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima.
Stolarija – Vanjski otvori od aluminijskih profila tip „SCHÜCO“ sa ispunom od dvoslojnog izolacionog stakla. Unutrašnja vrata u prostorijama i kupatilu drvena sa završnom obradom u bijeloj boji. Visina vrata h=250cm. Završna obloga krila vrata bijeli furnir.

Podne i zidne obloge – Zidovi u toaletu obloženi retificiranim keramičkim pločicama I klase do stropa. Pod kupatila i podni dijelovi prostora obloženi retificiranim keramičkim pločicama I klase.

Sanitarije – Wc šolja konzolna tip Vitra sa ugradbenim vodokotlićem, umivaonik tip Vitra. Baterije za sanitarije tip Hansgrohe.

Instalacije – Instalacije jake i slabe struje u stanu sa standardnim rasporedom priključnih mjesta. U nekretnini je dovedena optička infrastruktura sa mogućnošću priključenja na kablovski internet/tv/telefon providera BH Telecom i Telemach. Priključak za vodu sa zasebnim mjerenjem (vodomjer). Centralno grijanje sa zasebnim mjerenjem utroška (kalorimetar) na sistemu „Toplane Sarajevo“ iz kotlovnice koja se nalazi u objektu. Podni razvod grijanja u prostorima kao grijnim tijelima. Regulisanje temperature putem termostata.

Prostor posjeduje dva parking mjesta koja se nalaze u sklopu objekta.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u stambeno-poslovnom objektu „Otoka Meandar“, u ulici Bulevar Meše Selimovića, Općina Novi Grad Sarajevo. Lokacija na kojoj je izgrađena zgrada naslanja se na ulicu Srđana Aleksića na zapadnoj strani. S jugoistočne strane parcela je ograničena koritom rijeke Miljacke i javnim šetalištem, a sa sjeveroistočne parcelom na kojoj je predviđena gradnja poslovnog objekta. Objekat je udaljen cca 50m od glavne gradske longitudinale i tramvajske pruge.

CIJENA: 2.225.000 KM.

NA NEKRETNINU SE PLAĆA POREZ NA PROMETOVANJE NEKRETNINE!!

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 15528
  • Objavljeno: 05/09/2022
  • Posljednje ažuriranje: 27/03/2024
  • Prikazi: 792

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.