+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor na dvije etaže, Buća Potok, 140 m2

Detalji

Sadržaj:

Izdaje se poslovni prostor, površine 140 m2 na dvije etaže. Poslovni prostor se nalazi u ulici Adema Buće, u naselju Buća Potok, Općina Novi Grad.

Prostor je dvostrano orijentisan i sastoji od dvije etaže (suteren i prizemlje) od po 70 m2, koji na svakoj etaži ima jednu veliku prostoriju i toalet.

Prostor se izdaje u nezavršenom stanju, obezbijeđena je voda, provedene elektro instalacije i postavljeni ALU portali na vanjskoj strani i na ulaznim vratima sa parkinga.

Prostor posjeduje dva ulaza sa obje strane po jedan.

Izdaje se u stanju kao na slikama i time se obezbjeđuje da budući korisnici prilagode i opreme prostor prema potrebama svoje djelatnosti.


Lokacija:

Prostor se nalazi na atraktivnoj lokaciji u naselju Buća Potok na samom početku naselja, u ulici Adema Buće, u blizini kružnog toka i HIFA benzinske pumpe. Prostor je pogodan za svaku vrstu djelatnosti, jer se nalazi na frekventnoj i pristupačnoj lokaciji u gradu.

Sa najmom prostora se dobija parking prostor za upotrebu iza leđa zgrade, kojem je odlično obezbijeđen prilaz.


CIJENA: 1500 KM + režijski troškovi.

Postoji mogućnost najma prostora sa završenim stanjem uz cijenu po dogovoru.

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

  • ID: 10217
  • Objavljeno: 23/01/2021
  • Posljednje ažuriranje: 23/01/2021
  • Prikazi: 612

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.