+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Poslovni prostor, 2 prostorije, Sarajevo, Nedžarići

2.000 KM /mjesečno

Dodaci

  • alarm
  • keramika
  • klima
  • PVC stolarija

Detalji

Izdaje se izrazito funkcionalan poslovni prostor u Sarajevu, smješten u blizini cestovne komunikacije, u naselju Nedžarići, ul.Aleja Bosne srebrene!!

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se fantastičan i adaptiran poslovni prostor površine 130m2, sa magacinom, u poslovnom objektu novogradnje u naselju Nedžarići, ul.Aleja Bosne srebrene.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor se sastoji od jedne veće prostorije, magacina i toaleta.

Prostor je pogodan za više poslovih djelatnosti i namjena (npr. sjedište firme, supermarket, proizvodni pogon, za različite maloprodajne i veleprodajne djelatnosti).

Ispred prostora se nalazi više parking mjesta na korištenje.

STANDARD: Grijanje na struju; Klima uređaj; Vanjska i unutrašnja PVC stolarija; Podni dijelovi su keramika; Alarm; Video nadzor; Monofazna struja; Parking..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u prizemlju poslovnog objekta u ulici Aleje Bosne srebrene, naselje Nedžarići, Opština Novi Grad.

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji: supermarketi, pijaca, bankomati, benzinska pumpa i dr. U radijusu od cca 300 m smješten je i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

CIJENA: 2.000 KM / mjesečno plus režijski troškovi.

Objekat se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 22681
  • Objavljeno: 09/03/2024
  • Posljednje ažuriranje: 20/04/2024
  • Prikazi: 111

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.