+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Poslovni prostor, Sarajevo, Nova Otoka

Kontaktirajte nas za cijenu

Dodaci

  • bašta

Detalji

Najam poslovni prostor u Sarajevu, površine 136 m2, u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta “Nova Otoka”!!!

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se fantastičan poslovni prostor sa dva ulaza površine 136 m2, pozicioniran u prizemlju stambeno-poslovnog objekta, u naselju Nova Otoka, ul. Džemala Bijedića.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor se sastoji od dvije prostorije sa posebnim ulazima, mokrog čvora, toaleta i ostave (server soba).

STANDARD: Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice za naselje „Nova Otoka“; Inverter klima uređaj; Vanjska Alu stolarija; Unutrašnja Alu stolarija; Podni dijelovi su  keramika..

Bitna karakteristika prostora je da prostor posjeduje vlastiti dimljak/ventilaciju provedenu do krova zgrade.

Postoji mogućnost zakupa vanjskog prostora ispred ulaza i postavljanja dijela bašte.

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u ulici Džemala Bijedića, u Sarajevu, Općina Novi Grad. Kvalitet okruženja je izražen kombinacijom mirne i sunčane pozicije dovoljno udaljene od glavne saobraćajnice i ostalih objekata na širem lokalitetu novog dijela naselja Otoka, a u neposrednoj blizini svih potrebnih gradskih sadržaja kao što su: Dom Zdravlja Kumrovec, Osnovna Škola Čengić Vila I, Srednja Elektrotehnička škola, Olimpijski Bazen Sarajevo, benzinske pumpe, Elpi Komerc, Domod, Tržni Centar Otoka, Tržni Centar Bingo, banke, apoteke, Pijaca Otoka, vjerski objekti, kao i mnogi drugi sadržaji.

CIJENA: NA UPIT.

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

Video

  • ID: 20501
  • Objavljeno: 18/11/2023
  • Posljednje ažuriranje: 07/01/2024
  • Prikazi: 393

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.