+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Poslovni prostor, Sarajevo, Stup

350.000 KM
1.800 KM /mjesečno

Dodaci

  • galerija

Detalji

Prodaje/izdaje se poslovni prostor od 86 m2, u Sarajevu, naselje Stup, Stupska u neposrednoj blizini naselja Bulevar

OPIS NEKRETNINE: Prodaje/Izdaje se poslovni prostor površine 86 m2, u zgradi novije gradnje u prizemlju stambeno poslovnog objekta u naselju Stup, ul.Stupska.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor se sastoji od jedne velike prostorije sa galerijom i toaleta koji posjeduje svu sanitariju i protočni bojler.

Prostor je pogodan za više poslovnih namjena.

STANDARD: Grijanje na električne konvektore, Vanjska i unutrašnja ALU stolarija;; Podni dijelovi su laminat i keramika; Klima..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u prizemlju stambene poslovnog objekta u ulici Stupska, naselje Stup.

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život: supermarket “Bingo”, „Time Caffe“, „Gastro Pub“, nekoliko samoposluga, pekare, banke i bankomati, benzinska pumpa, veliki broj ugostiteljskih objekata, kao i restorana, mesnica i sl. U radijusu od cca 3 kilometra smješten je i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Lokacija je dobro povezana sa gradskim saobraćajem te se tramvajsko stajalište nalazi svega 300 metara od zgrade. Glavna gradska saobraćajnica je smještena odmah pored naselja te je i cestovnim putem ova lokacija povezana sa svim ostalim dijelovima grada.

CIJENA PRODAJA: 350.000 KM.

CIJENA: 1.500 KM / mjesečno + režije.

Nekretnina se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 15494
  • Objavljeno: 05/10/2023
  • Posljednje ažuriranje: 14/01/2024
  • Prikazi: 353

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.