+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Poslovni prostor, 4 prostorije, Sarajevo, Ilidža, Hrasnica

202.000 KM
3.000 KM /mjesečno

Dodaci

  • parking

Detalji

Prodaje/Izdaje se izrazito funkcionalan poslovni prostor u Sarajevu, u objektu novogradnje na centralnoj lokaciji u Hrasnici, ul.Reisa ef. Hadžiomerovića!!

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje/Izdaje se izrazito funkcionalan poslovni prostor u sklopu stambeno-poslovnog objekta u novogradnji, smješten u prizemlju, površine 202 m2.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor posjeduje četiri ulaza, sastoji se od četiri prostorije i trenutno se nalazi u roh bau fazi, što potencijalnim kupcima ostavlja mogućnost da ga urede prema vlastitim željama i preferencijama.

Postoji mogućnost završetka unutrašnjih finih radova od strane vlasnika prostora.

Prostor je pogodan je kako za uslužne i prodajne djelatnosti, tako i za kancelarijsku namjenu (npr. sjedište firme, ordinacija, vrtić, proizvodni pogon, za različite maloprodajne i veleprodajne djelatnosti.)

U cijeni prostora su uračunata i dva vanjska parking mjesta koja se nalaze ispred samog glavnog ulaza u prostor.

LOKACIJA: Prostor se nalazi u prizemlju stambeno-poslovnog objekta u ulici Reisa ef. Hadžiomerovića, u naselju Hrasnica, Opština Ilidža. U radijusu od 500m od zgrade smještene su kulturne i zdravstvene ustanove, a osnovna škola JU OŠ “Četvta osnovna” je u neposrednoj blizini, kao i autobuska stanica javnog gradskog saobraćaja, supermarket i više manjih trgovina.

Kompletno naselje je veoma mirno, izolovano od gradske buke, okruženo lijepim parkovima i pješačkim stazama pogodnim za šetnju.

CIJENA PRODAJE: 202.000 KM.

CIJENA NAJMA: 3.000 KM mjesečno + režijski troškovi.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

Nekretnina se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 22532
  • Objavljeno: 02/03/2024
  • Posljednje ažuriranje: 02/03/2024
  • Prikazi: 120

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.