+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Poslovni prostor, 3 etaže, Sarajevo, Ilidža

Kontaktirajte nas za cijenu

Detalji

Prodaje se izrazito funkcionalan poslovni prostor u Sarajevu na tri etaže u roh bau fazi gradnje, u objektu novogradnje na centralnoj lokaciji na Ilidži, ul.Mala Aleja!!

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se izrazito funkcionalan poslovni prostor u sklopu poslovnog objekta u novogradnji, površine 198 m2 na tri etaže (dimenzije prostora 6m x 11m).

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Poslovni prostor se trenutno nalazi u roh bau fazi, što potencijalnim kupcima ostavlja mogućnost da ga urede prema vlastitim željama i preferencijama.

„Open space“ koncept poslovnog prostora na tri etaže sa velikim portalima ga čini idealnim za širok spektar poslovnih djelatnosti i namjena (npr. sjedište firme, ordinacija, proizvodni pogon, za različite maloprodajne i veleprodajne djelatnosti.)

LOKACIJA: Prostor se nalazi u prizemlju poslovnog objekta u ulici Mala aleja, Ilidža. Poslovni objekat se nalazi na centralnoj lokaciji, a lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti poslovanja, te se u radijusu od samo 100 metara nalaze: supermarketi, dom zdravlja, ugostiteljski objekti, apoteke, srednja i osnovna škola, vrtići, šetalište, itd..

 

CIJENA: NA UPIT.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 20114
  • Objavljeno: 04/11/2023
  • Posljednje ažuriranje: 27/03/2024
  • Prikazi: 288

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.