+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor / Stup – Tibra / 78 m2

1.200 KM /mjesečno

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine izdaje poslovni prostor površine 78 m2 u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta “Tibra II”, u ulici Stupska!!!

Sadržaj:

Sa zadovoljstvom objavljujemo izdavanje poslovnog prostora površine 78 m2, smještenog u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta “Tibra II” u ulici Stupska, Općina Ilidža.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Adnan Borovac  Mob/Viber/WhatsApp +387 62 215 807.

Prostor je jednoetažan i sastoji se od dva prostora (47,46 m2 + 30,61 m2) koji su odvojeni posebnim ulazima na dvije strane zgrade (ukupno 3 ulaza). Oba prostora imaju opremljeni mokri čvor.

Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice za naselje „Tibra“, a postavljeni su aluminijski lamelni radijatori, koji imaju samoregulirajući termostat. Unutrašnja i vanjska aluminijska stolarija visokog kvaliteta.

Podni dijelovi su keramičke pločice u prostorijama i mokrim čvorovima.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju stambeno poslovne zgrade u ulici Stupska, naselje Stup, Opština Ilidža.

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život: supermarket “Bingo”, „Time Caffee“, nekoliko samoposluga, pekare, banke i bankomati, benzinska pumpa, veliki broj ugostiteljskih objekata i slastičarni, kao i restorana, mesnica i sl. U radijusu od cca 3 kilometra smješten je i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Lokacija je dobro povezana sa gradskim saobraćajem te se tramvajsko stajalište nalazi svega 300 metara od zgrade. Glavna gradska saobraćajnica je smještena odmah pored naselja te je i cestovnim putem ova lokacija povezana sa svim ostalim dijelovima grada.

CIJENA: 1.200 KM mjesečno + režijski troškovi.

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 15470
  • Objavljeno: 28/08/2022
  • Posljednje ažuriranje: 27/09/2022
  • Prikazi: 448

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.