+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor / Stup / 830m2

Kontaktirajte nas za cijenu

Dodaci

  • Lift
  • mokri čvor

Detalji

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se fantastičan open space prostor površine 830m2 u objektu novije gradnje sa liftom u naselju Stup u ul. Pijačna. Objekat je spratnosti P + 3Sp. Prostor se nalazi na prvom spratu i orijentisan je na sve četiri strane.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor se sastoji od jedne velike prostorije otvorenog tipa, predulaza i mokrog čvora. Prostor se nalazi u stanju da se ostavi mogućnost zakupcima da prilagode prostor u skladu sa vlastitim ukusom i potrebama.

STANDARD: Plinsko etažno grijanje; Vanjska i unutrašnja ALU stolarija; Podni dijelovi su beton (zakupodavac će po želji zakupaca uraditi podove); Lift..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na prvom spratu poslovnog objekta u ulici Pijačna, naselje Stup, Opština Ilidža.

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji: supermarketi, banke i bankomati, benzinska pumpa, veliki broj ugostiteljskih objekata i dr. U radijusu od cca 3 kilometra smješten je i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Lokacija je dobro povezana sa gradskim saobraćajem te se tramvajsko stajalište nalazi svega 200 metara od zgrade. Glavna gradska saobraćajnica je smještena odmah pored naselja te je i cestovnim putem ova lokacija povezana sa svim ostalim dijelovima grada.

CIJENA: 22 KM + PDV/m2 mjesečno + režijski troškovi.

Postoji mogućnost zakupa prostora od 415m2.

Budućim zakupcima je obezbijeđeno do 17 parking mjesta na parking prostoru ispred objekta.

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 18538
  • Objavljeno: 10/07/2023
  • Posljednje ažuriranje: 10/07/2023
  • Prikazi: 66

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.