+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor / Stup / 70 m2 / PARKING

1.260 KM /mjesečno

Dodaci

  • alarm
  • video nadzor

Detalji

NOVOGRADNJA!  Fantastičan poslovni prostori u stambeno-poslovnom objektu na lijepoj lokaciji u naselju Stup!

Sadržaj:

Izdaje se lijep poslovni prostor površine 70 m2, u novogradnji i nalazi se na drugom spratu novog stambeno-poslovnog objekta bez lifta.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Adnan Borovac  Mob/Viber/WhatsApp +387 62 215 807.

Prostor se sastoji od dvije prostorije, toaleta i hodnika. Jedna prostorija posjeduje kuhinjski dio u kojem se nalaze svi izvodi za kuhinju.

Vanjska stolarija je PVC, a unutrašnja drvena. Podni dijelovi su keramičke pločice i itisonska podloga.

Zagrijavanje je plinsko etažno, a postavljeni su aluminijski radijatori. Postavljeni su izvodi za klima uređaje. Objekat posjeduje video nadzor i alarmni sistem.

U cijenu zakupa poslovnog prostora ulazi i jedno parking mjesto na korištenje. Postoji mogućnost dodatnog zakupa parking mjesta.

Prostor je pogodan za više poslovnih namjena.

 

U stambeno-poslovnom objektu je moguće unajmiti prostore različitih kvadratura od 20 do 300 m2!

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na drugom spratu stambeno-poslovnog objekta u ulici Pijačna, naselje Stup, Opština Ilidža.

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji: supermarketi, banke i bankomati, benzinska pumpa, veliki broj ugostiteljskih objekata i dr. U radijusu od cca 3 kilometra smješten je i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Lokacija je dobro povezana sa gradskim saobraćajem te se tramvajsko stajalište nalazi svega 200 metara od zgrade. Glavna gradska saobraćajnica je smještena odmah pored naselja te je i cestovnim putem ova lokacija povezana sa svim ostalim dijelovima grada.

CIJENA: 1260 KM + PDV mjesečno + režijski troškovi .

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

Video

  • ID: 14137
  • Objavljeno: 31/03/2022
  • Posljednje ažuriranje: 27/03/2024
  • Prikazi: 601

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.