+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor / Stup / 300 m2 / Novogradnja

Dodaci

  • alarm
  • parking
  • video nadzor

Detalji

NOVOGRADNJA USELJIVA!  Fantastični poslovni prostori vrhunske kvalitete u stambeno-poslovnom objektu na lijepoj lokaciji u naselju Stup!

ON TIME Agencija za nekretnine izdaju poslovni prostor od 300 m2, u Sarajevu, naselje Stup, Pijačna.

Sadržaj:

Izdaje se lijep i prostran poslovni prostor površine 300 m2, u novogradnji i nalazi se na trećem spratu novog stambeno-poslovnog objekta bez lifta.

Prostor se sastoji od jedne velike prostorije otvorenog tipa, ali ga je u dogovoru sa zakupodavcem po potrebi moguće pregraditi kao jedinice od 75m2 ili 150m2, te prilagoditi potrebama zakupca. Prostor posjeduje tri toaleta.

Vanjska stolarija je PVC sa velikim brojem otvora što prostor čini osvijetljenim i prozračnim tokom cijelog dana. Podni dijelovi su keramičke pločice i betonska podloga. Prostor je trenutno otvorenog koncepta ali je vlasnik otvoren da se isti prilagodi da odgovara potrebama zakupca.

Zagrijavanje je plinsko etažno, a postavljeni su aluminijski radijatori i izvodi za klima uređaje. Objekat posjeduje video nadzor i alarmni sistem.

U zakup poslovnog prostora ulazi i deset parking mjesta na korištenje. Postoji mogućnost dodatnog zakupa parking mjesta.

Prostor je pogodan za više poslovnih namjena.

 

U stambeno-poslovnom objektu je moguće unajmiti prostore različitih kvadratura od 20 do 300 m2!

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na trećem spratu stambeno-poslovnog objekta u ulici Pijačna, naselje Stup, Opština Ilidža.

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji: supermarketi, banke i bankomati, benzinska pumpa, veliki broj ugostiteljskih objekata i dr. U radijusu od cca 3 kilometra smješten je i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Lokacija je dobro povezana sa gradskim saobraćajem te se tramvajsko stajalište nalazi svega 200 metara od zgrade. Glavna gradska saobraćajnica je smještena odmah pored naselja te je i cestovnim putem ova lokacija povezana sa svim ostalim dijelovima grada.

CIJENA: 4.800 KM + PDV mjesečno + režijski troškovi .

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 12904
  • Objavljeno: 22/11/2021
  • Posljednje ažuriranje: 22/11/2021
  • Prikazi: 346

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.