+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor / Stup / 105 m2 / Novogradnja

Kontaktirajte nas za cijenu

Detalji

Sadržaj:

Izdaje se lijep poslovni prostor površine 105 m2, u novogradnji, jako dobro pozicioniran  sa dva posebna ulaza i nalazi se u suterenu novog stambeno-poslovnog objekta.

Prostor se sastoji od dvije prostorije, toaleta, dio za kuhinju u kojem su svi izvodi.

Alu portali su na vanjskoj strani prostora.

Objekat posjeduje video nadzor i alarmni sistem.

Zagrijavanje je plinsko etažno, a postavljeni su aluminijski radijatori.

Vanjska strana su Alu portali, unutrašnja stolarija je drvena. Podni dijelovi su keramičke pločice i podna obloga heuga.

U zakup poslovnog prostora ulazi i pet parking mjesta na korištenje. Postoji mogućnost dodatnog zakupa parking mjesta, kao i pregrađivanje poslovnog prostora po potrebi.

Prostor je pogodan za više poslovnih namjena.

U stambeno-poslovnom objektu je moguće unajmiti prostore različitih kvadratura od 20 do 300 m2!

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u suterenu stambeno-poslovnog objekta u ulici Pijačna, naselje Stup, Opština Ilidža.

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji: supermarketi, banke i bankomati, benzinska pumpa, veliki broj ugostiteljskih objekata i dr. U radijusu od cca 3 kilometra smješten je i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Lokacija je dobro povezana sa gradskim saobraćajem te se tramvajsko stajalište nalazi svega 200 metara od zgrade. Glavna gradska saobraćajnica je smještena odmah pored naselja te je i cestovnim putem ova lokacija povezana sa svim ostalim dijelovima grada.

CIJENA: NA UPIT.

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 12845
  • Objavljeno: 22/11/2021
  • Posljednje ažuriranje: 22/02/2022
  • Prikazi: 398

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.