+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor od 36 m2, naselje Stup – Bulevar

Dodaci

  • klima
  • parking
  • toalet

Detalji

Sadržaj:

Izdaje se lijep poslovni prostor površine 36 m2, u novogradnji, jako dobro pozicioniran.

Nekretnina se nalazi na prizemlju stambene zgrade, u blizini ulaza u stambeni objekat. 

Prostor se sastoji od jedne prostorije i toaleta koji posjeduje svu sanitariju i protočni bojler.  U prostoru se nalazi klima uređaj. Orijentisan je sjevero-zapadno sa Alu portalima preko cijele vanjske strane.

Zagrijava se na centralno grijanje (kotlovnica) koja opslužuje stambeno poslovni kompleks „Bulevar“, apostavljeni su radijatori „Lipovica“ sa samoregulirajućim termostatom.

Vanjska strana su Alu portali, unutrašnja stolarija je drvena. Podni dijelovi su keramičke pločice.


Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju stambene poslovnog kompleksa „Bulevar“ u ulici Džemala Bijedića, naselje Stup.

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život: supermarket “Bingo”, nekoliko samoposluga, pekare, banke i bankomati, benzinska pumpa, veliki broj ugostiteljskih objekata i slastičarni, kao i restorana, mesnica i sl. U radijusu od cca 3 kilometra smješten je i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Lokacija je dobro povezana sa gradskim saobraćajem te se tramvajsko stajalište nalazi svega 300 metara od zgrade. Glavna gradska saobraćajnica je smještena odmah pored naselja te je i cestovnim putem ova lokacija povezana sa svim ostalim dijelovima grada.

U neposrednoj blizini stana, unutar cijelokupnog naselja nalazi se veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je budućim stanarima olakšano korištenje automobila.


CIJENA: 900 KM / mjesečno + režije.

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 8101
  • Objavljeno: 14/11/2020
  • Posljednje ažuriranje: 06/07/2021
  • Prikazi: 2606

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.