+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor / Bulevar / 43,47m2 / NOVOGRADNJA

1.500 KM /mjesečno

Detalji

Fantastičan poslovni prostor u prizemlju površine 43,47m2 u stambeno-poslovnom objektu novije gradnje u naselju Bulevar u Sarajevu, ul.Džemala Bijedića

 

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se fantastičan poslovni prostor, uknjižene površine 43,47m2, u prizemlju i na jako frekventnoj lokaciji rezidencijalnog naselja Bulevar na Stupu, ul.Džemala Bijedića

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor ima dva ulaza i sastoji se od jedne prostorije i kupatila.

Kao pozitivnu karakteristiku ove nekretnine možemo izdvojiti da se nalazi u izuzetno frekventnom okruženju.

STANDARD: Centralno grijanje (kotlovnica); Vanjska i unutrašnja ALU stolarija; Kvalitetna keramika u prostoru na podovima..

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambene poslovnog kompleksa „Bulevar“ u ulici Džemala Bijedića, naselje Stup.

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život: supermarket “Amko”, „Caffe Time“, nekoliko samoposluga, pekare, banke i bankomati, benzinska pumpa, veliki broj ugostiteljskih objekata i slastičarni, kao i restorana, mesnica i sl. U radijusu od cca 3 kilometra smješten je i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Lokacija je dobro povezana sa gradskim saobraćajem te se tramvajsko stajalište nalazi svega 300 metara od zgrade. Glavna gradska saobraćajnica je smještena odmah pored naselja te je i cestovnim putem ova lokacija povezana sa svim ostalim dijelovima grada.

CIJENA: 1.500 KM / mjesečno + režije.

Nekretnina se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 19247
  • Objavljeno: 06/09/2023
  • Posljednje ažuriranje: 17/10/2023
  • Prikazi: 171

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.