+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor / Bulevar / 41 m2 / Novogradnja

1.000 KM /mjesečno

Dodaci

  • el.bojler
  • klima

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine izdaje poslovni prostor od 41 m2, u Sarajevu, naselje Stup – Bulevar.

Sadržaj:

Izdaje se poslovni prostor površine 41 m2, u novogradnji u prizemlju stambeno poslovnog objekta.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Adnan Borovac  Mob/Viber/WhatsApp +387 62 215 807.

Prostor se sastoji od jedne velike prostorije i toaleta koji posjeduje svu sanitariju i protočni bojler.  U prostoru se nalazi inverter klima uređaj.

Zagrijava se na centralno grijanje (kotlovnica) koja opslužuje stambeno poslovni kompleks „Bulevar“, a postavljeni su radijatori „Lipovica“ sa samoregulirajućim termostatom.

Vanjska strana su Alu portali, unutrašnja stolarija je aluminijska. Podni dijelovi su keramičke pločice.

Prostor je pogodan za više poslovnih namjena.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju stambene poslovnog kompleksa „Bulevar“ u ulici Džemala Bijedića, naselje Stup.

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život: supermarket “Bingo”, „Time Caffee“, nekoliko samoposluga, pekare, banke i bankomati, benzinska pumpa, veliki broj ugostiteljskih objekata i slastičarni, kao i restorana, mesnica i sl. U radijusu od cca 3 kilometra smješten je i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Lokacija je dobro povezana sa gradskim saobraćajem te se tramvajsko stajalište nalazi svega 300 metara od zgrade. Glavna gradska saobraćajnica je smještena odmah pored naselja te je i cestovnim putem ova lokacija povezana sa svim ostalim dijelovima grada.

U neposrednoj blizini stana, unutar cijelokupnog naselja nalazi se veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je budućim stanarima olakšano korištenje automobila.

CIJENA: 1.000 KM plus režijski troškovi.

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 15262
  • Objavljeno: 16/08/2022
  • Posljednje ažuriranje: 25/08/2022
  • Prikazi: 229

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.