+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor / 80 m2 / Stup – Bulevar / NAMJEŠTEN

650.000 KM

Dodaci

  • alarm
  • inventar
  • klima
  • video nadzor

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine prodaje opremljen poslovni prostor površine 80 m2, u Sarajevu, Bulevar u Sarajevu.

Sadržaj:

Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju opremljenog poslovnom prostora koji je stavljen u funkciju restorana sa kuhinjom na jako lijepoj i sunčanoj lokaciji!

Prostor se nalazi na lokaciji u naselju Bulevar u mirnom okruženju ali u neposrednoj blizini glavne saobraćajnice čime je osiguran ugodan boravak, a komunikacija sa svim vitalnim dijelovima grada je uveliko olakšana.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Adnan Borovac  Mob/Viber/WhatsApp +387 62 215 807.

Prostor je ukupne površine 80m2 u prizemlju novoizgrađenog stambeno poslovnog objekta.

Sastoji od dvije prostorije, od kojih svaka prostorija ima svoj poseban ulaz. Restorani dio sa šankom i svim potrebnim inventarom u njemu ima svoj toalet koji posjeduje svu sanitariju i protočni bojler. Kuhinjski dio sa kompletnim inventarom, posebnim ulazom i toaletom za osoblje kuhinje.

Zagrijava se na centralno grijanje (kotlovnica) koja opslužuje stambeno poslovni kompleks „Bulevar“, a postavljeno je podno grijanje.

Vanjska strana su Alu portali, unutrašnja stolarija je aluminijska. Podni dijelovi su keramičke i mermerne ploče.

Prostor posjeduje alarmni sistem, video nadzor i klima uređaj.

Restoran se prodaje sa kompletnim inventarom od renomiranih proizvođača iz Italije!!

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju stambene poslovnog kompleksa „Bulevar“ u ulici Džemala Bijedića, naselje Stup.

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život: supermarket “Bingo”, nekoliko samoposluga, pekare, banke i bankomati, benzinska pumpa, veliki broj ugostiteljskih objekata i slastičarni, kao i restorana, mesnica i sl. U radijusu od cca 3 kilometra smješten je i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Lokacija je dobro povezana sa gradskim saobraćajem te se tramvajsko stajalište nalazi svega 300 metara od zgrade. Glavna gradska saobraćajnica je smještena odmah pored naselja te je i cestovnim putem ova lokacija povezana sa svim ostalim dijelovima grada.

U neposrednoj blizini stana, unutar cijelokupnog naselja nalazi se veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je budućim stanarima olakšano korištenje automobila.

CIJENA: 650.000 KM.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 14423
  • Objavljeno: 25/04/2022
  • Posljednje ažuriranje: 25/04/2022
  • Prikazi: 403

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.