+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Poslovni prostor, Sarajevo, Stup

5.600 KM /mjesečno

Dodaci

  • parking

Detalji

Izdaje se poslovni prostor u Sarajevu, površine 264m2, naselje Stup, ul.Nikole Šopa.

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se prostran poslovni prostor sa pet ulaza, površine 264m2, u stambeno-poslovnom objektu novogradnje u naselju Stup, ul.Nikole Šopa.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor je u Roh bau stanju što ostavlja mogućnost zakupcu da adaptira i opremi prostor u skladu sa vlastitim ukusom i potrebama.

Zahvaljujući svojoj primarnoj jugo-zapadnoj orijentaciji prostor je izuzetno svijetao i prozračan.

Prostoru pripadaju dva vanjska parking mjesta uz objekat, uz mogućnost zakupa dodatnih garažnih mjesta koja se nalaze u suterenu objekta.

STANDARD: Plinsko etažno grijanje; Vanjska PVC stolarija; Unutrašnje rolo roletne; Unutrašnja drvena stolarija; Ulazna vrata blindirana; Podni dijelovi su keramika i parket; Interfon; Lift..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u ulici Nikole Šopa u naselju Stup, Općina Ilidža, smješten je u prizemlju stambene zgrade.

Nalazi se nadomak glavne saobraćajnice i javnog transporta.

U neposrednoj blizini zgrade nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, ugostiteljski objekti, prodavnice, restorani, pekara, frizerski saloni i ostali sadržaji za svakodnevne potrebe stanara.

CIJENA: 5.600 KM / mjesečno plus režije.

Nekretnina se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

 

Video

  • ID: 21949
  • Objavljeno: 02/02/2024
  • Posljednje ažuriranje: 04/02/2024
  • Prikazi: 138

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.