+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Poslovni prostor, 2 prostorije, Sarajevo, Bulevar

700 KM /mjesečno

Dodaci

  • Lift
  • lođa
  • namješten
  • video nadzor

Detalji

Izdaje se fantastičan poslovni prostor u Sarajevu, površine 43,40m2 u stambeno-poslovnom objektu novije gradnje u naselju Bulevar u Sarajevu, ul.Džemala Bijedića

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se fantastičan poslovni prostor u Sarajevu, uknjižene površine 43,40m2, na drugom spratu na jako frekventnoj lokaciji rezidencijalnog naselja Bulevar na Stupu, ul.Džemala Bijedića

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor posjeduje i kancelarijski namještaj.

Kao pozitivnu karakteristiku ove nekretnine možemo izdvojiti da se nalazi u izuzetno frekventnom okruženju.

STANDARD: Centralno grijanje (kotlovnica); Vanjska PVC stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Kvalitetna keramika u prostoru; Parket I klase na podovima; Ulazna vrata blindirana; Video nadzor; Lift..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi na drugom spratu stambene poslovnog kompleksa „Bulevar“ u ulici Džemala Bijedića, naselje Stup.

U neposrednoj bilizini smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život: supermarket “Amko”, „Caffe Time“, nekoliko samoposluga, pekare, banke i bankomati, benzinska pumpa, veliki broj ugostiteljskih objekata i slastičarni, kao i restorana, mesnica i sl. U radijusu od cca 3 kilometra smješten je i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Lokacija je dobro povezana sa gradskim saobraćajem te se tramvajsko stajalište nalazi svega 300 metara od zgrade. Glavna gradska saobraćajnica je smještena odmah pored naselja te je i cestovnim putem ova lokacija povezana sa svim ostalim dijelovima grada.

CIJENA: 700 KM / mjesečno + režije.

Nekretnina se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 21689
  • Objavljeno: 11/01/2024
  • Posljednje ažuriranje: 11/01/2024
  • Prikazi: 73

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.