+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Poslovni prostor, Sarajevo, Stakleni Grad, Ferhadija

270.000 KM

Dodaci

  • Alu vanjska stolarija
  • dimnjak

Detalji

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 16m2, u sklopu poslovnog centra „Stakleni Grad“ u ulici Ferhadija, u samom centru Sarajeva!!

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 16m2 (stvarne površine 25 m2), smješten u suterenu u sklopu poslovnog centra „Stakleni Grad“ u ulici Ferhadija, u samom centru Sarajeva.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor se sastoji od jedne prostorije. Prostor posjeduje svoj dimnjak, te je pogodan za ugostiteljske usluge.

STANDARD: Grijanje na struju; Vanjska i unutrašnja ALU stolarija; Podni dijelovi su od mermera..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u suterenu u sklopu poslovnog centra „Stakleni Grad“ u ulici Ferhadija, u samom centru Sarajeva.
Lokacija na kojoj se nalazi nekretnina jedna je od najpovoljnijih u gradu, uzevši u obzir dostupnost mnogih relevantnih sadržaja neophodnih u poslovnom, obrazovno-odgojnom, kulturnom, rekreativnom i drugim aspektima svakodnevnog života. Brojni supermarketi, kafići, restorani, pekare i trafike samo su neki od objekata koji uvelike olakšavaju život svakodnevnice u ovom dijelu grada.
Blizina tramvajskih i taksi stajališta, znatno približava i udaljenije dijelove grada.

CIJENA: 270.000 KM.

FINANSIRANJE: Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 23709
  • Objavljeno: 20/04/2024
  • Posljednje ažuriranje: 20/04/2024
  • Prikazi: 25

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.