+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Najam, Poslovni prostor, Sarajevo, Koševsko brdo

Kontaktirajte nas za cijenu

Dodaci

  • Lift
  • parking

Detalji

Rijetkost na tržištu! Poslovni prostor sa izlogom u cijeloj dužini i istaknutom pozicijom na frekventnoj i popularnoj lokaciji, ulica Nusreta Šišića Dede, Koševsko brdo

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se poslovni prostor površine od 100m2 do 2000m2 smješten na četvrtoj etaži u ulici Nusreta Šišića Dede, naselje Koševsko brdo. Predmetna nekretnina se nalazi u grubom Roh Bau stanju što budućim vlasnicima daje mogućnost za adaptaciju prema vlastitim željama.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Unutrašnji prostor bruto površine po etaži cca 2000 m2 je modularan, te ga možemo prilagoditi želji svakog kupca/zakupca.

Ova nekretnina se nalazi u sklopu poslovnog centra (garaža) i zbog svojih visokih portala pogodna je za širok spektar djelatnosti (kancelarija, biro, advokatura, ordinacija, izložbeno – prodajni prostor, sjedište firme i sl…)

U svojoj ponudi objekat sadrži etažu predviđenu samo za parking prostor pa je korištenje automobila i sam pristup prostoru uveliko olakšan.

STANDARD: Aluminijski portali i ostatak prostora se nalazi u fazi visoki Roh Bau.

Bitno je napomenuti da osim mogućnosti kupovine, zainteresovane strane također imaju priliku razmotriti opciju zakupa prostora.

LOKACIJA: Poslovni prostor se nalazi na četvrtoj etaži u objektu sa liftom u ulici Nusreta Šišića Dede, naselje Koševsko brdo. Lokacija je odlično povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada.

CIJENA: NA UPIT.

FINANSIRANJE: Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!
Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

  • ID: 21093
  • Objavljeno: 14/12/2023
  • Posljednje ažuriranje: 14/12/2023
  • Prikazi: 113

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.