+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor / Višnjik / 58 m2 / RENOVIRAN

1.500 KM /mjesečno

Dodaci

  • alarm
  • video nadzor

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine izdaje nenamješten i kompletno renoviran poslovni prostor površine 58 m2 u Sarajevu, naselje Višnjić, ul. Derebent

SADRŽAJ: Izdaje se nenamješten i kompletno renoviran poslovni prostor smješten u prizemlju stambene zgrade, površine 58 m2 u naselju Višnjik.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor se sastoji od četiri prostorije, ostave, dva toaleta i hodnika.

Prostor je nedavno kompletno i kvalitetno adaptiran. Postavljen  je kvalitetan laminat u svim prostorijama, nova keramika, promijenjena vanjska ALU stolarija i unutrašnja drvena stolarija, postavljen alarmni sistem i video nadzor, kompletno adaptirano kupatilo i toalet sa svim sanitarnim elementima.

STANDARD: Plinsko etažno grijanje, konvektori, vanjska ALU stolarija, unutrašnja drvena stolarija, laminat i keramika na podovima, alarmni sistem i video nadzor.

LOKACIJA: Prostor se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Derebent, Opština Centar.
U neposrednoj blizini zgrade se nalaze sadržaji potrebni za svakodnevni život kao što su: supermarketi, ugostiteljski objekti, apoteke..

CIJENA: 1.500 KM mjesečno + režijski troškovi.

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 16222
  • Objavljeno: 04/12/2022
  • Posljednje ažuriranje: 27/03/2024
  • Prikazi: 144

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.