+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor u Ferhadiji, Centar, 54 m2

Detalji

Sadržaj:
Izdaje se poslovni prostor, površine 54m2. Prostor je jednostrano orijentisan, posjeduje sve priključke, sastoji se od jedne veće prostorije, dvije odvojene ostave i toaleta. Podni dijelovi su kamene pločice. Na vanjskim stranama se nalaze kvalitetni ALU portali. Prostor se može koristiti u više namjena, od skladišta, prodaje, izložbene do uredske namjene.

Poslovni prostor je redovno održavan, odmah je useljiv i ne zahtijeva velika ulaganja.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u ulici Ferhadija – Stakleni grad, na veoma atraktivnoj lokaciji u strogom centru grada, Općina Centar, na lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavne gradske šetnice, saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja (tramvaja). Najbliža tramvajska stanica je udaljena svega cca 100 m, dok se najbliže autobusko stajalište nalazi u neposrednoj blizini poslovnog kompleksa. Udaljenost od par minuta hoda obuhvata sadržaje kao što su: Katedrala, Ekonomski fakultet, Trg Alije Izetbegovića, Pijaca Markale, mnogobrojne banke i ostale mnoge obrazovne institucije, supermarkete, poslovna sjedišta koji pogoduju ovoj nekretnini.

CIJENA: 600 KM / mjesečno + režijski troškovi.

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

  • ID: 9814
  • Objavljeno: 18/12/2020
  • Posljednje ažuriranje: 27/03/2024
  • Prikazi: 782

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.