+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor / Ferhadija / 30 m2

700 KM /mjesečno

Detalji

Fantastičan poslovni prostori u stambeno-poslovnom objektu na lijepoj lokaciji u samom centru grada Sarajeva u ulici Ferhadija!

Sadržaj:

Izdaje se renoviran poslovni prostor površine 30 m2, u austrougarske gradnje i nalazi se na prvom spratu stambeno-poslovnog objekta bez lifta.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor se sastoji od dvije odvojene prostorije, od kojih svaka ima po 15 m2. U jednoj od prostorija se nalazi i toalet, dok druga prostorija posjeduje izvode za kuhinjski dio.

Vanjska stolarija je PVC, a unutrašnja drvena. Podni dijelovi su laminat i keramičke pločice.

Zagrijavanje je moguće pomoću konvektora ili klima uređaja.

Prostor je pogodan za više poslovnih namjena.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambenog objekta u ulici Ferhadija, Opština Centar.
Lokacija na kojoj se nekretnina nalazi je jedna od najpovoljnijih u gradu, uzevši u obzir dostupnost mnogih relevantnih sadržaja neophodnih u poslovnom, obrazovno-odgojnom, kulturnom, rekreativnom i drugim aspektima svakodnevnog života. Brojni supermarketi, kafići, restorani, tržni centri, pijaca, tržnica samo su neki od objekata koji uveliko olakšavaju život svakodnevnice u ovom dijelu grada.

Blizina trolejbuskih, tramvajskih i taksi stajališta, znatno približava i udaljenije dijelove grada.

CIJENA: 700 KM + režijski troškovi .

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 14176
  • Objavljeno: 02/04/2022
  • Posljednje ažuriranje: 20/04/2024
  • Prikazi: 624

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.