+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor / Centar / 130 m2

1.500 KM /mjesečno

Detalji

Sadržaj:
Izdaje se nenamješten poslovni prostor / stan, površine 130 m2, smješten na 1. spratu stambeno-poslovnog objekta austrougarske gradnje u ulici Branilaca Sarajeva, Općina Centar.

Prostor se sastoji od 5 prostorija, kuhinje, predsoblja, kupatila i toaleta.

Grijanje je plinsko etažno, a postavljeni su aluminijski radijatori.

Vanjska stolarija je PVC, a unutrašnja stolarija je drvena.

Podni dijelovi su parket i to u prostorijama i predsoblju, a keramičke pločice u kupatilu, toaletu i kuhinji.

Prostor centralnog ormara pruža mogućnost umrežavanja i upravljanja lokalnom mrežom sa centralne lokacije koja je povezana zidnim žicama sa svakom prostorijom.

Nekretnina je u samoj blizini glavne saobraćajnice, te je pogodna za višenamjenske uslužne djelatnosti kao što su: prodajne kompanije, agencija, predstavništva kompanija, kancelarije.

 

Lokacija:
Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Branilaca Sarajeva, opština Centar. Lokaciju karakteriše visoka frekvencija pješačkog i automobilskog saobraćaja te blizina mogobrojnih državnih institucija, obrazovnih i kulturnih ustanova, prodavnica i ugostiteljskih objekata.

CIJENA: 1.500 KM + režijski troškovi.

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 12459
  • Objavljeno: 20/10/2021
  • Posljednje ažuriranje: 07/09/2022
  • Prikazi: 636

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.