+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Poslovni prostor, Sarajevo, Skenderija

1.700 KM /mjesečno

Dodaci

  • alarm
  • klima
  • vatrodojava

Detalji

Izdaje se fantastičan poslovni prostor u Sarajevu, površine 96m2 u objektu starije gradnje bez lifta u naselju Skenderija.

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se fantastičan poslovni prostor površine 96m2 u objektu starije gradnje bez lifta u naselju Skenderija u ul. Skenderija. Objekat je spratnosti P + 1Sp. Prostor se nalazi na prvom spratu i dvostrane je orijentacije.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor se sastoji od tri prostorije kancelarijskog tipa, predulaza i mokrog čvora.

STANDARD: Plinsko etažno grijanje; Vanjska PVC stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Podni dijelovi su parket i keramika; Klima uređaji; Interfon; Alarmni sistem; Detektori za vatrodojavu..

LOKACIJA: Poslovni prostor se nalazi u ulici Skenderija u istoimenom naselju, Općina Centar. Nedaleko od poslovnog prostora nalazi se zgrada Evropske unije, Njemačka ambasada, Parlament Federacije BiH, Gradska uprava Grada Sarajeva, kao i sportsko-rekreacioni centar Skenderija, Univerzitet, brojne kulturne i obrazovne institucije.

Naselje Skenderija predstavlja jednu od najatraktivnijih lokacija za poslovne aktivnosti.

CIJENA: 1.700,00 KM/mjesečno + režijski troškovi.

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 18169
  • Objavljeno: 23/06/2023
  • Posljednje ažuriranje: 30/12/2023
  • Prikazi: 154

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.