+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Poslovni prostor, Sarajevo, Skenderija

2.500 KM /mjesečno

Dodaci

  • alarm
  • inventar
  • klima
  • video nadzor

Detalji

Izdaje se poslovni prostor (caffe bar) u Sarajevu, površine 80m2, naselje Skenderija, ul.Obala Kulina bana.

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se poslovni prostor na odličnoj lokaciji u Sarajevu, površine 80m2, u stambeno-poslovnom objektu starogradnje u naselju Skenderija, ul.Obala Kulina bana.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor se sastoji od jedne veće prostorije sa šankom, dvije odvojene manje prostorije, dva toaleta i galerije.

Prostor je trenutno opremljen i koncipiran kao caffe bar i može se unajmiti kao takav zajedno sa inventarom, a vlasnik je saglasan da se unajmi i u druge svrhe, u skladu sa dogovorom. Obzirom na poziciju i centralnu lokaciju, prostor je idealan je za svaku vrstu poslovnih djelatnosti.

Zahvaljujući svojoj primarnoj južnoj orijentaciji prostor je izuzetno svijetao i prozračan.

STANDARD: Plinsko etažno grijanje; Vanjska i unutrašnja Aluminijska stolarija; Podni dijelovi su keramika; Alarm; Video nadzor; Klima..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade u ulici Obala Kulina bana, Opština Centar. U neposrednoj blizini stana nalazi se veliki broj poslovno-prodajnih objekata, Sud, tržni centar BBI, supermarketi, benzinska pumpa, veliki broj restorana, uslužnih objekata, te državnih i obrazovnih institucija. Lokacija je odlično povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada.

CIJENA: 2.500 KM / mjesečno plus režije.

Nekretnina se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 21964
  • Objavljeno: 03/02/2024
  • Posljednje ažuriranje: 12/04/2024
  • Prikazi: 130

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.