+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Poslovni prostor, dvije etaže, Sarajevo, Centar

Dodaci

  • alarm
  • balkon
  • mini kuhinja
  • vatrodojava
  • video nadzor

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine izdaje fantastičan nenamješten poslovni prostor na dvije etaže, ukupne površine 220 m2, u samom centru Sarajeva, ul. Kulovića.

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se fantastičan nenamješten poslovni prostor na dvije etaže identičnog rasporeda i opremljenosti, ukupne površine 220 m2 (110m2 po etaži), a u prizemlju se nalazi ulazni hol sa recepcijom.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prostor se sastoji od dva skoro identična prostora, odvojenim posebnim ulazima iz stubišnog dijela. Po etaži prostori se sastoje od 4 prostorije, mini kuhinje i trpezarije.

STANDARD: Grijanje je plinsko etažno (na svakoj etaži se nalazi plinski „Vaillant“ bojler); Vanjska i unutrašnja ALU stolarija; Podni dijelovi su itison, laminat i keramika; Klima uređaj; Alarm i video nadzor..

LOKACIJA: Prostor se nalazi u samom centru Sarajeva u ulici Kulovića, Opština Centar. Lokaciju karakteriše visoka frekvencija pješačkog i automobilskog saobraćaja te blizina mogobrojnih državnih institucija, obrazovnih i kulturnih ustanova, prodavnica i ugostiteljskih objekata. Javni gradski prevoz i stanica autobuskog i tramvajskog saobraćaja se nalazi na 30m udaljenosti.

CIJENA: 1.500 KM po etaži / mjesečno plus režijski troškovi.

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

Video

  • ID: 23262
  • Objavljeno: 04/04/2024
  • Posljednje ažuriranje: 07/05/2024
  • Prikazi: 43

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.