+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Firma i inventar / Koševo / 51 m2

Kontaktirajte nas za cijenu

Dodaci

  • alarm
  • krušna peć
  • video nadzor

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine prodaju firmu zajedno sa kompletnim i novim inventarom u poslovnom prostoru u zgradi starije gradnje, površine 51 m2, u užoj gradskoj jezgri Sarajeva, ul. Koševo

SADRŽAJ: Prodaje se firma i kompletan i nov inventar u zakupljenom poslovnom prostoru u prizemlju zgrade starije gradnje koja se nalazi u užoj gradskoj jezgri Sarajeva. Površina prostora je 51 m2.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Adnan Borovac Mob/Viber/WhatsApp +387 62 215 807.

Prostor se sastoji od jedne velike prostorije, kuhinje, magacina i dva toaleta.

Opremljen je sa novim inventarom i svim potrebnim za djelatnost pružanja ugostiteljskih usluga i pripremanje hrane. Postavljena je nova kuhinja sa svim električnim uređajima i krušnom peći.

Kao glavne karakteristike izdvajamo izuzetno atraktivnu mikrolokaciju u samom centru grada, kvalitetnu opremljenost za ugostiteljstvo, odličnu priliku kroz već pripremljen posao, frekventnu lokaciju i pristupačnost objektu, blizina centra grada i dostupnost apsolutno svih sadržaja potrebnih za ugodno poslovanje.

STANDARD: Plinsko etažno grijanje, vanjska Alu stolarija, unutrašnja drvena stolarija, parket u prostoru, keramika u kuhinji i toaletima, alarmni sistem, video nadzor i ventilacija.

LOKACIJA: Prostor se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Koševo, Opština Centar.
Naselje u kojem se nalazi zgrada je jedno od atraktivnijih naselja u gradu Sarajevu.
Lokaciju karakteriše  visoka frekventnost pješačkog i automobilskog saobraćaja te jednostava pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinose kvaliteti življenja i poslovanja.
Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada jer je autobusko stajalište udaljeno samo 50 metara, tramvajsko stajalište udaljeno 200 metara od zgrade.

CIJENA: NA UPIT.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 16242
  • Objavljeno: 05/12/2022
  • Posljednje ažuriranje: 07/03/2023
  • Prikazi: 382

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.