+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 160 E, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Dvoetažni poslovni prostor, Centar, Čobanija, 106 m2

2.000 KM /mjesečno

Dodaci

  • alarm
  • el.bojler
  • plinski bojler
  • protupožarni sistem
  • video nadzor

Detalji

Sadržaj:

Izdaje se lijep i ne namješten dvoetažni poslovni prostor površine 106 m2, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu Sarajevu.

Prva etaža u u suterenu se sastoji od četiri prostorije.

Druga etaža u visokom prizemlju se sastoji od jedne veće prijemne prostorije, manje prostorije i dva toaleta. Ulaz je direktno sa ulice Hamdije Kreševljakovića.

Obje etaže su povezane unutrašnjim stubištem.

Orijentisan je jednostrano i to istočne orijentacije, što ga čini svijetlim i sunčanim tokom sunčanih dana.

Kupatila posjeduju svu sanitariju.

U prostoru se nalaze blindirana ulazna vrata, klima uređaja, a zgrada je obezbijeđena sa alarmom, video nadzorom i protupožarnom zaštitom, optički kabal za internet/kablovsku „BHTelecom“ i „Telemah“.

Zagrijava se na plinsko etažno grijanje u kombinaciji sa električnim bojlerom, a postavljeni su aluminijski radijatori „Lipovica“ sa samoregulirajućim termostatima.

Vanjska strana je PVC stolarija, a unutrašnja stolarija je drvena.

Podni dijelovi su keramičke pločice u svim prostorijama.


Lokacija:

Nekretnina se nalazi u suterenu i viskom prizemlju stambene zgrade u ulici Hamdije Kreševljakovića, Opština Centar. Obzirom na izvrsnu lokaciju, u neposrednoj blizini nekretnine su smještene mnoge obrazovne ustanove, kulturne i državne institucije, historijski spomenici, trgovine, restorani, sportsko rekreacioni centri, što doprinosi kvalitetu boravka na ovoj lokaciji.

Lokacija je odlično povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada.


CIJENA: 2.000 KM + troškovi režija.

Stan se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 10610
  • Objavljeno: 18/02/2021
  • Posljednje ažuriranje: 18/02/2021
  • Prikazi: 7

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.