+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni prostor / Bjelašnica / 398,02 m2 / NOVOGRADNJA

636.832 KM

Dodaci

  • terasa

Detalji

NOVOGRADNJA!  Fantastičan poslovni prostor vrhunske kvalitete u stambeno-poslovnom objektu na lijepoj lokaciji na Bjelašnici!!

U sklopu novog objekta predstavljamo Vam poslovni prostor  u objektu koji je urađen po najsavremenijim građevinskim standardima i naš temelj za povjerenje i zadovoljstvo cijenjenih kupaca.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prodaje se višenamjenski poslovni prostor u roh bau fazi, površine 398,02 m2, na prvom spratu objekta odličnog kvaliteta gradnje.

Poslovni prostor se sastoji od tri veće prostorije, toaleta i velike otvorene terase. S obzirom da je poslovni prostor u Roh Bau fazi to potencijalnim kupcima ostavlja mogućnost da ga urede prema vlastitim željama i preferencijama.

Uz prostranu površinu i izrazito multifunkcionalan karakter predmetne nekretnine, sa pristupom velikoj otvorenoj terasi, ovaj poslovni prostor je moguće prilagoditi različitoj namjeni poput pretvaranja nekretnine u hostelski smještaj sa kratkoročnim iznajmljivanjem manjih soba tokom cijele godine čime bi se ostvario odličan povrat investicije.

Kombinacija atraktivne lokacije, visokog kvaliteta gradnje objekta i maksimalno funkcionalno projektovanog prostora uz izuzetno prihvatljivu cijenu, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.

STANDARD: Termoizolaciona fasada. Aluminijska vanjska stolarija marke “Feal” sa termoizolacionim staklima i mermernim klupicama. Instalacije jake i slabe struje se rade prema važećim propisima za ovu oblast a prema uputstvima i projektu elektro instalacija. Poslovni prostor je opremljen priključima za struju, vodu, kao i plin.

LOKACIJA: Prostor se nalaze u novom objektu, u “A” zoni olimpijske ljepotice Bjelašnice. Primarno je istočno orijentisan, te ima otvoren i direktan pogled na sami vrh planine Bjelašnica. U radijusu od nekoliko stotina metara nalazi se Hotel “Bjelašnica”, Hotel “Han”, skijaška staza, šestosjed.

Sa nadmorskom visinom od 1300m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi visokim sniježnim pokrivačem.

CIJENA: 636.832 KM SA PDV-OM.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 16489
  • Objavljeno: 03/02/2023
  • Posljednje ažuriranje: 03/02/2023
  • Prikazi: 182

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.