+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni objekat / Anex / 417m2

875.500 KM

Dodaci

  • alarm
  • garaža
  • kotlovnica
  • terase
  • video nadzor

Detalji

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se fantastičan poslovni objekat površine uknjižene 417m2 površine u objektu novije gradnje na tri etaže u naselju Anex u ul. Novopazaska.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Objekat je izgrađen na parceli površine 360 m2 sastoji se od tri etaže po etaži 129 m2 bez garaže, magacina i terasa.

Prva etaža prizemlje se sastoji od garaže, samouslužne prodavnice sa magacinom i kotlovnice.

Druga etaža I sprat se sastoji od od tri prostorije, dva mokra čvora i velike terase sa tri strane objekta.

Treća etaža poktrovlje se sastoji od od jedne velike prostorije i dva mokra čvora.

STANDARD: Centralno grijanje (vlastita kotlovnica); Vanjska Alu stolarija; Unutrašnja Alu stolarija; Podni dijelovi su keramika, Alarm; Video nadzor; Klima uređaji..

Kao još jednu pozitivnu karakteristiku ove nekretnine možemo izdvojiti da se nalazi u izuzetno mirnom okruženju, izolovana od buke iako se nalazi na svega 5 minuta vožnje od glavne gradske ulice.

Prilikom izgradnje objekta korišteni su kvalitetni materijali a treba izdvojiti: termička fasada, prostor je opremljen klima jedinicama, Aluminijski profili na vanjskim otvorima, keramika I klase, individualni uređaji za očitanjem potrošnje.

LOKACIJA: Objekat je se nalazi u ulici Novopazarska, naselje Anex, Općina Novi Grad/Novo Sarajevo. Lokacija je izuzetno mirna i u neposrednoj blizini se nalaze razni sadržaji poput trgovinskih i uslužnih objekata, stanica javnog gradskog saobraćaja, banke, pošte, apoteke i dr., a Osnovna škola “Anex” je udaljena oko 300 metara.

CIJENA: 875.500,00 KM.

NA NEKRETNINU SE PLAĆA POREZ NA PROMETOVANJE NEKRETNINE!!

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

Video

  • ID: 18220
  • Objavljeno: 25/06/2023
  • Posljednje ažuriranje: 25/06/2023
  • Prikazi: 351

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.