+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni objekat / Lukavica / 630m2 / Na parceli 2132m2

Kontaktirajte nas za cijenu

Dodaci

  • parking

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine izdaje fantastičan višenamjenski poslovni prostor na tri etaže, ukupne površine 630 m2, na zemljištu od 2132 m2 u samom centru Istočnog Sarajeva.

Izdaje se poslovni objekat na jednoj od najatraktivnijih lokacija u centru Istočnog Sarajeva u ulici Vojvode Radomira Putnika. U objekat se ulazi sa glavne ceste i posjeduje komforan parking od cca2000m2 što omogućava pristup vozilima svih kategorija.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Objekat se sastoji od tri etaže ukupne površine 630m2 i može odgovoriti na sve zahtjeve i potrebe višenamjenskih kompanija. Sastoji se od prizemlje, druge i treće etaže sa odvojenim ulazima. Objekat je izgrađen 2005. godine i nalazi se u izuzetno dobrom stanju pa je samim tim polivalentan i pogodan za sve vrste djelatnosti. Na svakoj etaži su mokri čvorovi, razvedene elektro, vodo i druge instalacije tako da je prilagodljiv raznim namjenama.

Ispred poslovnog objekta nalazi se se veliki parking prostor. Pored vlastitog parkinga uz veći poslovni objekat nalazi se i malo dječije ograđeno igralište sa postojećim dječijim spravama za igranje. Osim toga, trenutni vlasnici posjeduju i vlastiti bilbord postavljen na parceli uz samu cestu kojom dnevno saobraća oko otrilike 25.000 vozila različitih kategorija.

Pozicioniran je tako da je udaljen svega 4km od aerodroma, 7km od strogog centra Sarajeva i od Olimpijskog centra Jahorina udaljen je svega 34km.

Objekat je samom svojom pozicijom, konstrukcijom i kvadraturom pogodan za sve namjene, poliklinike, veleprodaje, maloprodaje, open space office i dr.

Sadržaji:

– Površina: 630 m²;

– Površina zemljišta 2132 m2;

– Broj soba / prostorija: polivalentan i prilagodljiv svim namjenama;

– Sprat / spratova: Prizemlje, druga i treća etaža;

– Grijanje: Centralno-plinsko;

– Vrsta poda:  Keramika i kamene ploče;

– Vanjska stolarija: Aluminijski, PVC i drvena;

– Trofasna električna energija;

– Alarm i video nadzor objekta;

– Parking prostor.

 

LOKACIJA: Poslovni objekat na jednoj od najatraktivnijih lokacija u centru Istočnog Sarajeva u ulici Vojvode Radomira Putnika u čijoj blizini se nalaze obrazovne, kulturne, sportske, republičke i državne institucije kao što su škole, vrtići, sportki objekti i tereni, zgrada Opštine Istočno Novo Sarajevo, SIPA, mnogobrojni ugostiteljski i uslužni objekti, restorani i supermarketi i dr.

POSTOJI MOGUĆNOST UNAJMLJIVANJA PROSTORA PO ETAŽI.

CIJENA: NA UPIT.

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 17354
  • Objavljeno: 05/04/2023
  • Posljednje ažuriranje: 05/04/2023
  • Prikazi: 202

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.