+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni objekat / Ilidža / 1200 m2 / NOVOGRADNJA

2.347.000 KM

Dodaci

  • alarm
  • garaža
  • Lift
  • parking
  • video nadzor

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine prodaje višenamjenski poslovni objekat na šest etaža, ukupne površine 1200 m2, na parceli 476 m2, na Ilidži, ul. Blažujski drum.

SADRŽAJ: Prodaje se fantastičan višenamjenski poslovni objekat sa liftom na šest etaža (S+P+3S+Pt), ukupne površine 1200 m2, na parceli površine 476 m2, objekat dimenzija 17x13m, u naselju Ilidža, ul. Blažujski drum.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Kuća je izgrađen 2014. godine na šest etaža koje su povezane unutrašnjim stubištem sa odličnim rasporedom prostorija.

Etaža suteren: nalazi se garažni prostor za 10 automobila i ostavni dio gdje je smještena kotlovnica za pelet, plinski bojler i bojler za solarnu energiju. Posjeduje dva ulaza sa prednje strane objekta pješački ulaz i sa zadnje strane ulaz za automobile.

Etaža prizemlje: ima veliki otvorenu postoriji za više namijena, recepciju sa server sobom, toalet, kancelariju i lift.

Etaže I, II, III: sa identičnim rasporedom prostorija sa po šest trokrevetnih soba sa kupatilima.

Etaža potkrovlje: posjeduje kuhinju sa salom za ručavanje i dva toaleta.

Objekat je novoizgrađen, namješten i planiran za hotelsku djelatnost, sa opremljenim sobama namještajem i TV aparatima, pruža mogućnost korištenja i za druge namjene kancelarijskog i dr. tipa.

Ispred objekta je veći parking prostor koji ima mogućnost parkiranja autobusa.

Kao glavne karakteristike izdvajamo prostrana i osunčana parcela, prometno okruženje, kvalitetna gradnja, asfaltni pristup, veće dvorište, dostupnost osnovnih sadržaja, itd.

STANDARD: Grijanje je plinsko etažno, grijanje na pelet i solarnu energiju; Vanjska PVC stolarija i ALU stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Termo fasada; Podni dijelovi su laminat i keramika; Alarmi sistem i video nadzor..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u ulici Blažujski drum, naselje Ilidža u istoimenoj Opštini.
Mirna i sigurna lokaciji koja se istovremeno nalazi u neposrednoj blizini glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja (tramvaja), lokacija koja pruža mnošto mogućnosti. Udaljenost od 5 minuta hoda obuhvata sadržaje kao što su: Tržni centri; Apoteke; Banke; Benzinska pumpa; Kao i razni ugostiteljski objekti, Sportski centri i dr..

 

CIJENA: 2.347.000 KM.

NA NEKRETNINU SE NE PLAĆA POREZ NA PROMETOVANJE NEKRETNINE!!

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 16748
  • Objavljeno: 15/02/2023
  • Posljednje ažuriranje: 15/02/2023
  • Prikazi: 221

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.