+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Poslovni objekat u novogradnji, Centar, Maršala Tita, 350 m2

Dodaci

  • alarm
  • klima
  • optika
  • parking
  • ploča za kuhanje
  • video nadzor

Detalji

Sadržaj:

Izdaje se lijep i novoizgrađeni poslovni objekat na tri etaže ukupne površine 350 m2, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu Sarajevu.

Prva etaža površine cca 115 m2, se sastoji od ulaznog hola, dvije velike kancelarije (postoji mogućnost pregrađivanja kancelarija na pola), jedne kancelarije, mini kuhinje i muško ženskog toaleta.

Druga i treća etaža površina po cca 115 m2, se sastoji od kancelarije u sredini, dvije velike kancelarije  sa lijeve i desne strane (postoji mogućnost pregrađivanja kancelarija na pola), mini kuhinje i muško ženskog toaleta.

Prostor se sastoji od šest prostorija, toaleta, kuhinje, ostave i predsoblja.

Orijentisan je dvostrano i to istok i sjever, što ga čini svijetlim i sunčanim tokom sunčanih dana.

U prostoru se nalazi 11 klima uređaja, interfon, alarm i video nadzor i optika.

Zagrijava se na plinsko etažno grijanje sa dva plinska bojlera, a postavljeni su aluminijski radijatori sa samoregulirajućim termostatima.

Vanjska strana je ALU stolarija, a unutrašnja stolarija je staklena.

Podni dijelovi su etison u prostorijama, kamene ploče u ulaznom dijelu i stubištu i keramičke pločice u toaletima.

Obezbijeđena dva parking mjesta ispred ulaza u objekat površine cca 30 m2.


Lokacija:

Nekretnina se nalazi u pasažu u ulici Maršala Tita, Opština Centar. Obzirom na izvrsnu lokaciju, u neposrednoj blizini nekretnine su smještene mnoge obrazovne ustanove, kulturne i državne institucije, historijski spomenici, trgovine, sportsko rekreacioni centri, što doprinosi kvalitetu boravka i poslovanja na ovoj lokaciji.


CIJENA: 10.000 KM + troškovi režija.

Prostor se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 10845
  • Objavljeno: 17/03/2021
  • Posljednje ažuriranje: 06/07/2021
  • Prikazi: 456

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.