+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Novoizgrađeni poslovni objekat / 1500 m2 / Ilijaš / Industrijska zona

Kontaktirajte nas za cijenu

Detalji

Sadržaj:

Prodaje/izdaje se novoizgrađeni poslovno-proizvodni objekat ukupne površine 1500 m2, za asfaltiranim okruženjem od 2300 m2 korisne površine, smješten neposredno uz cestu u industrijskoj zoni u Ilijašu, na lokaciji karakterističnoj za sličan tip objekata, koja se odlikuje veoma dobrom cestovnom komunikacijom, te u blizini magistralnog i auto puta Sarajevo-Mostar-Zenica.

Sastoji se od velike hale u prizemlju, te odvojen kancelarijski dio na spratu koji se sastoji od 5 prostorija i toaleta na svakoj etaži. Objektu se pristupa putem tri ulaza, a obzirom na veličine ulaza omogućen je pristup i velikim kamionima direktno sa ceste, a ispred i iza objekta je dostupan veći broj parking mjesta.

Nekretnina je novoizgrađena i spremna za useljenje. Centralni sistem grijanja i hlađenja (Fan coileri). Vanjska i unutrašnja stolarija su ALU „Feal“. Betonski pod je u prostorijama, a keramičke pločice u toaletima i holovima. Objekat je pogodan za raznovrsne djelatnosti kao što su proizvodnja, kancelarijsko-skladišna namjena i sl.

Lokacija:

Poslovno-proizvodni objekat je lociran u industrijskoj zoni Luke – Ilijaš i nalazi se na području Lučkog polja, MZ Luka, u Općini Ilijaš.

CIJENA: NA UPIT.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 12491
  • Objavljeno: 22/10/2021
  • Posljednje ažuriranje: 07/11/2022
  • Prikazi: 484

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.