+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Kuća, tri etaže, Sarajevo, Pofalići

Kontaktirajte nas za cijenu

Dodaci

  • dvorište
  • garaža

Detalji

Prodaje se kuća u Sarajevu na tri etaže, u osnovi površine 77m2, na parceli površine 330 m2, u naselju Pofalići, ul.Ruđera Boškovića.

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se kuća u Sarajevu na tri etaže u osnovi površine 77m2, na parceli površine 330m2, u naselju Pofalići, ul. Ruđera Boškovića, smještena odmah uz cestovnu komunikaciju. Objekat posjeduje tri posebna ulaza i dvije garaže uz objekat.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prva etaža (suteren) se sastoji od manjeg stambenog prostora u Roh bau stanju što budućim kupcima pruža mogućnost da prostor prilagode svojim namjenama.

Druga etaža (prizemlje) se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, predsoblja i kupatila.

Treća etaža (sprat) se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, predsoblja i kupatila. Dvorište je kompletno ograđeno, veoma lijepo uređeno i održavano.

Dokumentacija je uredna, vlasništvo 1/2, bez tereta!!

STANDARD: Grijanje je na čvrsto gorivo i električnu energiju; Vanjska PVC stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Podni dijelovi su laminat i keramika; Garaže…

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u naselje Pofalići, u ulici Ruđera Boškovića, Općina Novo Sarajevo. U neposrednoj blizini se nalaze brojni supermarketi, kao i ostali sadržaji neophodni za ugodan i miran život. Autobuska stanica se nalazi u blizini nekretnine, što omogućava jako dobru saobraćajnu povezanost sa centrom grada.

CIJENA: 170.000 KM.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 21534
  • Objavljeno: 27/12/2023
  • Posljednje ažuriranje: 01/03/2024
  • Prikazi: 292

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.