+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Kuća, tri etaže, Sarajevo, Otes

300.000 KM

Dodaci

  • dvorište
  • poslovni prostor

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine prodaje duplex kuću na tri etaže površine 270m2, na zemljištu 363 m2, u naselju Otes, Općina Ilidža.

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se duplex kuća na tri etaže površine u osnovi 90m2, na parceli površine 363m2, u naselju Otes, na Ilidži, smještena odmah uz cestovnu komunikaciju. Objekat posjeduje dva posebna ulaza i dva poslovna prostora u prizemlju objekta.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prva etaža se sastoji od dva poslovna prostora.

Druga etaža (svaki ulaz zasebno) se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila. Etaže su povezane unutrašnjim stubištem.

Treća etaža se nalazi u Roh bau stanju što budućim kupcima pruža mogućnost da prostor prilagode svojim namjenama.

Dvorište je kompletno ograđeno, veoma lijepo uređeno i održavano. Pored kuće se nalazi zajednički parking za stanare.

Dokumentacija je uredna, vlasništvo 1/2, bez tereta!!

STANDARD: Grijanje je na čvrsto gorivo i električnu energiju; Vanjska drvena stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Vanjska PVC stolarija (poslovni prostori); Podni dijelovi su brodski pod i keramika; Odvojena mjerila…

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u ulici Fadila Hadžića. Naselje Otes ima direktan izlaz na autoput, dok je saobraćajnicama odlično povezano sa centrom Ilidže i gradskim opštinama. Redovna autobuska linija saobraća na relaciji Ilidža – Otes.

U blizini objekta nalaze se supermarket, ambulanta, apoteka i autobusko stajalište. Kompletno naselje je veoma mirno, izolovano od gradske buke, okruženo lijepim parkovima i pješačkim stazama pogodnim za šetnju.

CIJENA: 300.000 KM.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 21475
  • Objavljeno: 26/12/2023
  • Posljednje ažuriranje: 26/12/2023
  • Prikazi: 183

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.