+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Kuća, tri etaže, Sarajevo, Ilidža, Kobiljača

275.000 KM
1.200 KM /mjesečno

Dodaci

  • alarm
  • balkon
  • dvorište
  • parking

Detalji

Prodaje se fantastičan i useljiv stambeni objekat na tri etaže površine 282 na lijepoj lokaciji uz cestu ul. Kobiljača, u istoimenom naselju, opština Ilidža!!

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se vrlo kvalitetno urađena i namještena kuća na tri etaže sa ograđenim dvorištem na odlično pozicioniranom lokalitetu naselja Kobiljača koja se nalazi direktno uz cestovnu komunikaciju, u ul. Kobiljača. Korisni prostor kuće je 282 m2, površina ograđenog zemljišta je 1509m2.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Objekat je spratnosti P+Sp+Pt. Prva etaža prizemlje se sastoji od jedne prostorije, garaže i mokrog čvora. Etaža je urađena za potrebe poslovnog prostora. Etaža sprata se sastoji od dnevnog boravka iz koje postoji izlaz na veliku terasu ugodnu za opuštajuće trenutke, kuhinje, trpezarije, kupatila, predsoblja i spavaće sobe sa izlazom na balkon. Etaže su povezane unutrašnjim stubištem. Treća etaža potkrovlja se sastoji od dvije spavaće sobe, hodnika i kupatila. Dvorište je kompletno ograđeno betonskim zidovina i kovanom ogradom. Pored pješačkog ulaza objekat posjeduje i ulaz za vozila direktno sa ceste.

Objekat je orijentisan na sve četiri strane, što ga čini svijetlim tokom sunčanih dana.

STANDARD: Grijanje je na čvrsto gorivo; Vanjska drvena stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Podni dijelovi su parket/laminat i keramika; Alarm; Parking..

CIJENA: 275.000 KM.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi  u ulici Kobiljača, naselje Kobiljača, Općina Ilidža.

U blizini je sadržaj potreban za svakodnevni život kao što su Deveta osnovna škola cca 1km, ugostiteljski, uslužni objekti, supermarketi i dr. Udaljenost od aerodoma je 12km od centra Ilidže 11km.

  • ID: 19378
  • Objavljeno: 17/09/2023
  • Posljednje ažuriranje: 20/12/2023
  • Prikazi: 405

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.