+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Kuća, dvije etaže, Sarajevo, Otes

240.000 KM

Dodaci

  • zemljište

Detalji

Prodaje se kuću na dvije etaže u osnovi površine 79m2, sa zemljištem površine 678 m2, u naselju Otes, Općina Ilidža.

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se kuća na dvije etaže u osnovi površine 79m2, sa zemljištem površine 678m2, u naselju Otes, na Ilidži, smještena odmah uz cestovnu komunikaciju.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Adnan Borovac  Mob/Viber/WhatsApp +387 62 215 807.

Prva etaža se sastoji od stambenog i garažnog prostora.

Druga etaža se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila. Etaže su povezane unutrašnjim stubištem.

Objekat posjeduje i potkrovlje koje se nalazi u Roh bau stanju što budućim kupcima pruža mogućnost da prostor prilagode svojim namjenama.

Dvorište je kompletno ograđeno.

Dokumentacija je uredna, vlasništvo 1/1, bez tereta!!

STANDARD: Grijanje je na čvrsto gorivo i električnu energiju; Vanjska drvena stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Podni dijelovi su brodski pod i keramika; Garaža..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u ulici Franje Vuletića, naselje Otes, Opština Ilidža. Naselje ima direktan izlaz na brzu cestu i autoput, dok je saobraćajnicama odlično povezano sa centrom Ilidže i gradskim opštinama. Redovna autobuska linija saobraća na relaciji Ilidža – Otes.

U blizini objekta nalaze se supermarket, ambulanta, apoteka i autobusko stajalište. Kompletno naselje je veoma mirno, izolovano od gradske buke, okruženo lijepim parkovima i pješačkim stazama pogodnim za šetnju.

CIJENA: 240.000 KM.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 23417
  • Objavljeno: 12/04/2024
  • Posljednje ažuriranje: 12/04/2024
  • Prikazi: 64

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.