+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Namještena kuća na tri etaže 272m2 / Azići / Ilidža

2.500 KM /mjesečno

Dodaci

  • alarm
  • parking
  • poslovni prostor
  • terasa

Detalji

Prodaje se fantastičan i useljiv stambeni objekat na tri etaže lijepoj lokaciji u ul. Bojnička, naselje Azići, opština Ilidža!!

 

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se vrlo kvalitetno urađena i namještena kuća na tri etaže sa ograđenim dvorištem na odlično pozicioniranom lokalitetu naselja Azići koja se nalazi direktno uz cestovnu komunikaciju, u ul. Bojnička. Korisni prostor kuće je 272 m2, površina lijepo dekorisanog zemljišta je 275m2.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Objekat je spratnosti P+Sp+Pt. Prva etaža prizemlje se sastoji od tri prostorije, ostave, hodnika i kupatila. Etaža je urađena za potrebe poslovnog prostora. Etaža sprata se sastoji od dnevnog boravka u spoju sa trpezarijom iz koje postoji izlaz na veliku zatvorenu terasu ugodnu za opuštajuće trenutke, kuhinje, kupatila, predsoblja i spavaće sobe sa izlazom na drugi balkon. Etaže su povezane unutrašnjim stubištem. Treća etaža potkrovlja se sastoji od tri spavaće sobe, hodnika i kupatila. Dvorište je kompletno ograđeno betonskim zidovina i kovanom ogradom. Pored pješačkog ulaza objekat posjeduje i ulaz za vozila sa betoniranom podlogom.

Objekat je orijentisan na sve četiri strane, što ga čini svijetlim tokom sunčanih dana.

STANDARD: Grijanje je plinsko etažno; Vanjska PVC stolarija; Unutrašnja drvena stolarija; Podni dijelovi su parket/laminat i keramika; Alarm; Parking..

 

CIJENA: NA UPIT.

 

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi  u ulici Bojnička, naselje Stup, Općina Ilidža.

U blizini je sadržaj potreban za svakodnevni život kao što su škola cca 1km, vrtić 150m, ugostiteljski, uslužni objekti, supermarketi i dr. Udaljenost od aerodoma je 4km od centra Ilidže 3km.

  • ID: 18869
  • Objavljeno: 23/07/2023
  • Posljednje ažuriranje: 08/08/2023
  • Prikazi: 296

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.