+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Najam, Kuća, dvije etaže, Sarajevo, Butmir

2.250 KM /mjesečno

Dodaci

  • balkon
  • dvorište
  • garaža
  • namještena
  • terasa

Detalji

Izdaje se kvalitetno uređena i namještena kuća u Sarajevu na dvije etaže sa dvorištem i garažom u lijepom i mirnom dijelu naselja Butmir.

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se vrlo kvalitetno uređena i namještena kuća na dvije etaže sa dvorištem i garažom u lijepom i mirnom dijelu naselja Butmir. Korisni prostor kuće je 190 m2, površina lijepo dekorisanog zemljišta je 426m2. Objekat se nalazi u naselju Butmir, ul. Butmirska cesta.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prva etaža se sastoji od dnevnog boravka u spoju sa trpezarijom iz koje postoji izlaz na veliku terasu ugodnu za opuštajuće trenutke, kuhinje, kupatila, predsoblja i manje radne sobe. Etaže su povezane unutrašnjim stubištem. Duga etaža se sastoji od tri spavaće sobe, kupatila i balkona. Pored objekta se nalazi garažni prostor od 36m2. Dvorište je kompletno ograđeno i sigurno za buduće zakupce.

Objekat je orijentisan na sve četiri strane, što ga čini svijetlim tokom sunčanih dana.

STANDARD: Grijanje je riješeno na dva načina plus mogućnost plinskog grijanja (vlastita kotlovnica na pelet i pomoću električne energije), Vanjska PVC stolarija; Vanjske aluminijske žaluzine; Unutrašnje roletne; Unutrašnja drvena stolarija; Podni dijelovi su laminat i keramika..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u Sarajevu, opština Ilidža u naselju Butmir, ul. Butmirska cesta. Kvalitet okruženja je izražen kombinacijom mirne i sunčane pozicije dovoljno udaljene od glavne saobraćajnice i ostalih objekata na širem lokalitetu opštine Ilidža. U neposrednoj blizini zgrade, u radiusu od cca. 1000m nalaze se mnogi poslovno-prodajni objekti, Grand centar Merkator, veliki broj uslužnih objekata sa ljetnim baštama, supermarketi, banke, Dom zdravlja, Općina Ilidža, dvije osnovne škole, Gimnazija, dva Univerziteta, hotelski kompleksi te drugi objekti različitih sadržaja što boravak u ovom naselju čini ugodnim i komfornim za život.

CIJENA: 2.250 KM / mjesečno + režije.

Objekat se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 18832
  • Objavljeno: 22/07/2023
  • Posljednje ažuriranje: 17/12/2023
  • Prikazi: 385

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.