+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Kuća novogradnja, Blažuj, 120m2 + zemljište 661 m2.

Dodaci

  • balkon
  • dvorište
  • el.bojler
  • garaža
  • terasa

Detalji

Sadržaj:
Prodaje se kuća na dvije etaže, od 120 m2 sa zemljištem od 661 m2. Nekretnina je nova i skoro u potpunosti završena i spremna na useljenje. Nezavršni dio u unutrašnjosti su podni dijelovi, gdje je predviđena keramika i to u hodnicima, stubištu, kuhinji i balkonima. Prva etaža se sastoji od dnevnog boravka koji ima otvorenu komunikaciju sa kuhinjom i trepezarijom, hodnika, toaleta i kupatila. Druga etaža se sastoji od dvije spavaće sobe, kupatila i balkona, stepenicama se nastavlja do potkrovnog dijela, koji se sastoji od dvije spavaće sobe, višenamjenskog međuprostora i balkona. Etaže su povezane unutrašnjim stepenicama.

Prva etaža posjeduje i garažni prostor, u kojem se nalazi dio za kotlovnicu. Garažna vrata su rolo vrata na dugme.

Pored kuće je nadkriveni terasni dio, površine 30 m2.

Vanjska stolarija je PVC, postavljene su rolo žaluzine sa vanjske strane, unutrašnja drvena. Podni dijelovi su laminat i keramika u kupatilima.

Urađena je termo izolaciona fasada na kući, zagrijava se na električnu energiji, ostale opcije za zagrijavanje kuće su omogućene. Postavljeni su pločasti radijatori sa samoregulirajućim termostatima. Nekretnina posjeduje zemljište od 661 m2,  koje je kompletno ograđeno betonskim dijelovima. Prilaz nekretnini je omogućen sa dvije strane, iz dvije ulice.

Nekretnina posjeduje priključke, elektro, vodo, kanalizacija.

Prilaz kući je od cca 150 m nije asfaltiran, drugi prilaz nekretnini je iz ulice koja je asfaltirana.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi u naselju Blažuj, u ulici Remze Ahmetovića, u mirnom i izolovanom mjestu nadomak grada, udaljeno cca 4-5 km od samog centra Ilidže i Aerodroma Sarajevo, cca. 1 km od magistralnog puta M17, 15-20 min vožnje od centra grada.

NEKRETNINA JE UKNJIŽENA I SVI PAPIRI SU UREDNI.

CIJENA: 280000 KM.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 7426
  • Objavljeno: 30/04/2020
  • Posljednje ažuriranje: 01/05/2020
  • Prikazi: 1362

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.