+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Stambeni objekat na tri etaže / Podhrastovi / 236m2

576.000 KM

Dodaci

  • balkon
  • dvorište
  • garaža
  • kotlovnica
  • ostava

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine prodaju stambeni objekat na tri etaže u Sarajevu / Podhrastovi / Hadži-Lojina / 236m2 / Garaža / Dvorište.

Sadržaj:

Prodaje se potpuno namješten stambeni objekat na tri etaže, ukupne površine 236 m2, a etaže su povezane unutrašnjim stubištem, u naselju Podhrastovi sa dvorišnim dijelom površine 200 m2 i garažom od 35 m2.

Prva etaža je prizemlje sastoji se do garaže, ostave, stana sa kuhinjom, kupatilom i saunom.

Druga etaža sprat se sastoji od dnevnog boravka koji ima izlaz na terasni dio, spavaće sobe i kupatila.

Treća etaža potkrovlje se sastoji od tri spavaće sobe, radne sobe, toaleta i balkona

U stanbenom objektu je postavljena vanjska PVC stolarija i unutrašnja drvena stolarija. Podni dijelovi su parket u prostorijama i keramičke pločice u kuhinji, kupatilima i balkonu.

Kuhinja je opremljena i posjeduje električnu ploču, pečnicu, napu, mašinu za suđe, kuhinjske elemente i frižider.

Stambeni objekat posjeduje trofaznu struju.

Grijanje je centralno (vlastita kotlovnica na pelet), a kotlovnica je smještena ispod terasnog dijela na površini od 12 m2, u ostavnom dijelu se nalazi i plinski bojler, a topla voda se može dobiti i pomoću električnog protočnog bojlera. Objekat posjeduje i klima uređaja.

U kupatilima se nalaze tuš kabina, jakuzi kada, sanitarija i električni protočni bojler.

Primarna orijentacija objekta je jugo-zapad, što ga čini svijetlim tokom sunčanih dana. Budući stanari su u prilici koristiti opremljeni dvorišni dio i uživati u vanjskom ambijentu.

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u naselju Podhrastovi na mirnoj lokaciji u ulici Haži-Lojina, Općina Centar.

U neposrednoj blizini zgrade nalaze se razni poslovno-prodajni objekti, supermarketi, pekare, restorani i drugi uslužni objekti, a u radijusu od cca. 400m nalazi se osnovna škola Alija Nametak, bolnica Hrastovi, religijski objekti, studentski dom Bjelave, te mnoge viskokoškolske ustanove i fakulteti, a sam centar grada je udaljen svega pet minuta vožnje automobilom.

 

CIJENA: 576.000 KM

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Video

  • ID: 13423
  • Objavljeno: 03/02/2022
  • Posljednje ažuriranje: 05/02/2022
  • Prikazi: 483

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.